2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Tisztelt Szurkolóink, Kedves Sportbarátaink!
Tisztelt Szurkolóink, Kedves Sportbarátaink!

Tisztelt Szurkolóink, Kedves Sportbarátaink!

Tisztelt Szurkolóink, Kedves Sportbarátaink!A DVTK NB 1-es labdarúgócsapata hosszú nehézségekkel terhelt évek után, ismét a Miskolciaké lett.

Annak érdekében, hogy a 2010-ben fennállásának 100. évfordulóját ünneplő DVTK méltóképpen emlékezhessen meg a centenáriumról elsősorban egy szerethető, a piros-fehér mez viselésére és az egykori nagy elődök híréhez méltó csapatra van szükség.

Úgy véljük, az első néhány mérkőzésen és az edzéseken mutatott játék és labdarúgóink hozzáállása kellő alapot teremtett arra, hogy bízhassunk abban, VAN ilyen csapatunk.

Tudjuk azonban, hogy mindez vajmi keveset ér a „tizenkettedik ember”- azaz a szurkolók nélkül. Mi a club jelenlegi vezetői úgy gondoljuk ennek a csapatnak több tízezer tulajdonosa van. Mindenki, aki jegyet vagy bérletet vált a mérkőzésekre hozzájárul ahhoz, hogy fenntartható és eredményes csapatunk legyen. Nem kívánunk hangzatos ígéreteket tenni. Bízunk a szakmai stáb hozzáértésében és fiatal, de rendkívül agilis csapatunkban. Dolgozni fogunk Önökért, Miskolcért, a DVTK-ért, mert hisszük, hogy csak az elvégzett munkának lehet eredménye. Szóval még senki nem nyert bajnokságot.

Örömünkre szolgál, hogy rendkívül alapos előkészítést követően a hétvégén az Újpest ellen játszandó mérkőzés után megkezdődik a stadion rekonstrukciójának 2. üteme. A tribünnel szemben lévő szektorok lebontásra kerülnek és helyükön egy korszerű, fedett lelátó épül.

Addig, amíg a munka befejeződik, ezekből a szektorokból természetesen nem lehet majd szurkolni. Most hétvégén azonban még utoljára a régi DVTK stadion sok szép évet megélt lelátóiról buzdíthatjuk csapatunkat.

A Diósgyőr és az Újpest összecsapása mindig rangadónak számított. Most is arra készülünk, hogy lelkes, fiatal csapatunkkal térdre kényszerítsük ellenfelünket. Mint ismeretes az MLSZ, határozata alapján rövidesen zárt kapuk mögött kell lejátszanunk egy hazai mérkőzésünket. Ez nem csak erkölcsi veszteség, hanem mintegy 5 Millió forintos kár is, mely összeg hiányát komolyan megérezzük. Kérjük tehát Önöket, jöjjenek el hétvégén és sportszerű, a csapat és a club érdekeit is szem előtt tartó szurkolással, bizonyítsuk be Magyarországnak, hogy „Mi vagyunk a legnagyobbak”

HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek