2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
Téli gyalogtúrával indult

Téli gyalogtúrával indult

Téli gyalogtúrával indultHárom táv közül választhattak azok a természetkedvelők, akik február 21-én, vasárnap elfogadták a Kis-Galya KSE meghívását egy igazi téli gyalogtúrára. A Miskolci Kocsonyafesztivál részét képező, egyben a 2010-es ,,Miskolci 5próba” nyitányát jelentő program központja, a rajt és cél helye  a berekaljai Móra Ferenc Általános Iskola volt.

Az Andornaktájáról, Budapestről, Debrecenből, Gyomaendrődről, Kazincbarcikáról, Kistarcsáról, Mezőkeresztesről, Nagykállóból, Nyíregyházáról, Putnokról, Tiszavasváriból és Vámosújfaluból érkezett résztvevők közül negyvenöten a 15, míg harmincöten a 35 km-es távot választották. A legtöbb indulócsoport  ezúttal is a Kistokaji Általános Iskola adta,  Guziné Kovács Anna 14 nebulóval teljesítette a 15 km-t.

A rövidebb pályát a miskolci Pethő Attila (ZSC) futva teljesítette a leggyorsabban, ideje 2 óra 20 perc volt.  A hosszabb távot – szintén futva – két miskolci fiatalember, Sinka Csaba és Szukup Rajmund 4 óra 30 perc alatt abszolválta elsőként.

Téli gyalogtúrával indultMinden induló egyedi emblémázott kitűzőt kapott! A célban zsíros kenyér és frissítő várta a sportembereket.

A ,,nagypróbán” indulók között kisorsolták a Jávorkúti Étterem és Panzió ajándékát, ami nem volt más, mint egy éjszakai szálláslehetőség két fő részére, melyet a miskolci Kollár József nyert meg.  A másik nyeremény egy kétszemélyes vacsora-meghívás volt, a bükkszentkereszti Rusztik Étterem jóvoltából. Fortuna ebben az esetben az andornaktájai Barta Gábornak kedvezett.

Továbi információ a www.kisgalya.hu honlapon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…