2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Téli gyalogtúrával indult

Téli gyalogtúrával indult

Téli gyalogtúrával indultHárom táv közül választhattak azok a természetkedvelők, akik február 21-én, vasárnap elfogadták a Kis-Galya KSE meghívását egy igazi téli gyalogtúrára. A Miskolci Kocsonyafesztivál részét képező, egyben a 2010-es ,,Miskolci 5próba” nyitányát jelentő program központja, a rajt és cél helye  a berekaljai Móra Ferenc Általános Iskola volt.

Az Andornaktájáról, Budapestről, Debrecenből, Gyomaendrődről, Kazincbarcikáról, Kistarcsáról, Mezőkeresztesről, Nagykállóból, Nyíregyházáról, Putnokról, Tiszavasváriból és Vámosújfaluból érkezett résztvevők közül negyvenöten a 15, míg harmincöten a 35 km-es távot választották. A legtöbb indulócsoport  ezúttal is a Kistokaji Általános Iskola adta,  Guziné Kovács Anna 14 nebulóval teljesítette a 15 km-t.

A rövidebb pályát a miskolci Pethő Attila (ZSC) futva teljesítette a leggyorsabban, ideje 2 óra 20 perc volt.  A hosszabb távot – szintén futva – két miskolci fiatalember, Sinka Csaba és Szukup Rajmund 4 óra 30 perc alatt abszolválta elsőként.

Téli gyalogtúrával indultMinden induló egyedi emblémázott kitűzőt kapott! A célban zsíros kenyér és frissítő várta a sportembereket.

A ,,nagypróbán” indulók között kisorsolták a Jávorkúti Étterem és Panzió ajándékát, ami nem volt más, mint egy éjszakai szálláslehetőség két fő részére, melyet a miskolci Kollár József nyert meg.  A másik nyeremény egy kétszemélyes vacsora-meghívás volt, a bükkszentkereszti Rusztik Étterem jóvoltából. Fortuna ebben az esetben az andornaktájai Barta Gábornak kedvezett.

Továbi információ a www.kisgalya.hu honlapon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek