2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Sztárvendégként érkezik Magyarországra a hatszoros Mr. Olympia-győztes testépítő, Dorian Yates

Sztárvendégként érkezik Magyarországra a hatszoros Mr. Olympia-győztes testépítő, Dorian Yates

Hétvégén Magyarországra látogat a testépítés egyik legendája, a hatszoros Mr. Olympia bajnok Dorian Yates. A szakma széles körben a történelem egyik legjobb profi testépítőjeként tartja számon mind a mai napig. Edzéssel, közönségtalálkozóval és táplálékkiegészítő kóstolással várja az érdeklődőket.

 

Yates Magyarországra 2022. június 4-én a Papp László Sportarénában megrendezendő Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál sztárvendégeként érkezik. Az eseményre látogatók személyesen találkozhatnak a híres testépítő bajnokkal, akivel lehetőség lesz egy közönségtalálkozó keretén belül fotókészítésre 12:00 és 15:00 óra között, továbbá az eseményen Dorian edzést is tart majd 16:00 és 17:00 óra között. A testépítő legenda egy saját, prémium táplálékkiegészítő márkával rukkolt elő, ami néhány hónapja a magyar piacra is berobbant DYNutrition Hungary néven, ezt is lehetőség lesz megkóstolni.

 

Dorian Andrew Mientjez Yates, 1992 és 1997 között hatszor nyerte meg a Mr. Olympia címet, és az ötödik legtöbb Mr. Olympia-győzelmet birtokolja a sporttörténelemben Arnold Schwarzenegger, Ronnie Coleman, Lee Haney és Phil Heath testépítők mögött. Dorian Yates magas intenzitású edzéséről, valamint széles és vastag hátáról volt ismert, a testépítést kedvelők között sokan igazi ikonnak tartják.

 

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek