2021. 09. 16. csütörtök

Edit
1 EUR 349 HUF
1 GBP 408 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Sztankovics Anna karsérüléssel is döntőzött Franciaországbn

Sztankovics Anna karsérüléssel is döntőzött Franciaországbn

A Mare Nostrum-sorozat múlt heti franciaországi állomásán 100 méter mellen a B-döntőt megnyerte, 50 mellen pedig egy nyolcadik helyet szerzett a társakkal, a körülményekkel és egy kisebb karsérüléssel is megküzdve Sztankovics Anna, a Miskolci Sportiskola úszója.

„Egy hét, két verseny. Eddig sosem tapasztalt helyzet ez, de pont ettől izgalmas. Már az elején tudtuk, hogy leginkább tanulni, a tapasztalatokért jövünk Cannet-ba, így nem a csúcsforma volt a cél. Mégis picit csalódott voltam, amikor a verseny előtti héten, mindkét kezemben sérüléssel nem tudtam úgy elvégezni a feladatokat, ahogyan szerettem volna… De így, ebből kell most a legtöbbet kihozni” – tekintett vissza az első két nap tapasztalataira Sztankovics Anna.

A Miskolci Olimpiai Reménységek Program és Career Sport Managment által támogatott úszó a Mare Nostrum francia állomásának első napján 100 méter mellen B-döntőbe került, azt pedig 1:09.25-ös idejével megnyerte, így összesítésben a 9. helyen zárt a számos vb-riválist is felvonultató mezőnyben.

Szerdán aztán 50 mellen bizonyíthatott, ahol összejött a finálé. 32.48-as idejével a nyolcadik helyet szerezte meg – a délelőtti selejtezőben elért 31.80-nal akár ötödikként is célba csaphatott volna.

„Az ellenfelek mellett az időjárással is küzdöttünk a nyitott medencében, ennek ellenére élveztem az egészet. Olyan versenytársakkal úsztam, akikkel a világbajnokságon is találkozni fogok. Úsztam jól, de hibáztam is nagyot… A legjobb az egészben, hogy két nap múlva lehetőségem lesz ugyanezeket hiba nélkül megcsinálni” – tekintett előre Sztankovics Anna a hétvégi, barcelonai viadalra, amely egyúttal a 2019-es Mare Nostrum-sorozat záró állomása is lesz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – Vértes Rallye 2021, 2021. augusztus 27-29. Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   Lángi Attila és Veres Gábor ki…
A hétvégén rendezték az FIA CEZ Zone Trophy zárófordulóját Csehországban Brno-ban. Itt ismét a Gender Racing Team F3-as Dallarajával állt rajthoz a…

További cikkek

Gömörszőlősi Őszelő kulturális nap az ország mesés csücskében, a Szíves Fogadó közösségi ház átadásával és a Gömöri Termékbolt megnyitásával.  …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum