2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Szerencs Nagydíj másodszor

Szerencs Nagydíj másodszor

Szerencs Nagydíj másodszorMásodik alkalommal küzdöttek meg a Szerencs Nagydíjért a háromfordulós Volvo Kupa nyílt országúti kerékpárverseny résztvevői július 17-én.

Hat kategóriában 60 versenyző állt rajthoz, akik 10 órakor a polgármesteri hivatal előtti útszakaszról indulva egy, két, illetve három kört tettek meg a Bekecs-Monok-Golop-Rátka-Szerencs útvonalon. A győztesek kategóriánként: Férfi ifjúsági: Bakosi Nándor (Nyíregyházi K.C.), Elit férfi: Suhajda Balázs (Szegedi KSE), Hobbi felnőtt: Verebélyi Viktor (Conrad Papírkutyák), Master: Sebestyén László (Szingo SE, Székesfehérvár), Senior: Sliz Győző (egyesületen kívül), Női abszolút: Nagy Enikő (Gepida velo.hu).

Az ünnepélyes díjkiosztó után – a délelőtti versenyhez hasonlóan – ágyúlövésre rajtolt a Közép-Európai Körverseny második szakasza is. A nyolc ország színeiben felvonuló 93 profi bringás Szerencs és Bükkszentkereszt között összesen 133,6 kilométeres mezőnyversenyt teljesített.

A szervezők és a résztvevők egyaránt jónak ítélték a kánikulai versenyt, annak biztosítását többen is külön dícsérettel illették.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek