2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

Súlyos vereség Brassóban

Romániai körútjának második állomásán is vereséget szenvedett a Miskolci Jegesmedvék csapata. A mérkőzés első harmada mindössze egy gólt hozott, amelyet a hazaiak lőttek. A 10. percben János talált Budai kapujába (1-0). A második harmadban a 7. percben Fodor passzát Bonar váltotta gólra, kiegyenlítve így az állást (1-1). Sajnos ezúttal is gyorsan jött az újabb bekapott gól, hiszen két perc múlva emberelőnyben Rajcak szerzett ismét vezetést a hazaiaknak, sőt a 18. percben megduplázta saját góljainak számát (3-1). A harmadik harmadban tovább potyogtak a gólok, de ennek leginkább a hazaiak örülhettek. A 2. percben ugyanis Basilidesz, két perc múlva pedig Borsos talált be Budai kapujába (5-1). Újabb két perc elteltével Szilágyi kozmetikázott egy kicsit az eredményen (5-2)

Vereségükkel a Jegesmedvék egyre jobban leszakadnak az első két helyezettől, ráadásul ezúttal különösen fájó, hogy a Macik a dobogóért harcoló riválisuktól kaptak zakót.

Jegyzőkönyv
Corona Fenestela Brasov – Miskolci Jegesmedvék
5-2 (1-0, 2-1, 2-1)
Brassói Jégcsarnok
V: Iliescu, Butucel, Trandafir
Gól: János, Rajcak (2), Basilidesz, Borsos ill., Bonar, Szilágyi
Kiállítás: 20 perc illetve 18 perc (+10 perc fegyelmi Bonar)
MJJSE: Budai – Popovics, Túróczy, Budai, Szilágyi, Saluga, Ritó, Jarabek, Láda P., Dubek, Urbán, Fodor, Bonar, Miskolczi, Lindgren, Orosz, Sijka, Gyenes (k). Edző: Greg Lindqvist.  
Corona Fenestela Brasov: Polc – Adorján, Fodor, Nagy, Péter, Rajcak, Antal, Pál, Laczkó, Lőrincz, Filip, Imecs, Basilidesz, Bartzen, Borsos, Dávid, Zsók, Bálint, Péter, Varga, Kertész, János, Fülöp (k). Edző: Antal Előd.

Greg Lindqvist: – Nagyon bosszús vagyok, mert ezt a mérkőzést megnyerhettük volna. Az első négy percben volt két kiugrásunk, és egy hatalmas helyzetünk, de egyiket sem használtuk ki. Miközben rengeteg helyzetünk volt, a védekezésben alapvető hibákat követtünk el, és buta gólokkal ajándékoztuk meg a Brassó. Időnként nem hittem a szememnek, hogy milyen góllövési lehetőségeket szalasztottunk el. Nincs azonban idő siránkozni, a keddi mérkőzésre kell fókuszálnunk, amelyet bármilyen módon is, de meg kell nyernünk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

7. Bringa Piknik
2024 májusában ismét tokaji bringa-túra, ezúttal bővítve. 2024-ben hetedik alkalommal is elstartol a Bringa Piknik. Lesznek kisebb-nagyobb változta…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…