2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Sorsoltak a futsal Magyar Kupában

Pénteken sorsolási nap volt az MLSZ-ben. Sorsoltak többek között a férfi NB II-ben, és női NB-I, NB-II-ben csakúgy, mint a Férfi Magyar Kupában, ahol  a Borsod Volán Szabadidőközpont csapata is érdekelt volt. A miskolciak az NB.II-ben szereplő Szentes vendégeként lépnek pályára majd az első fordulóban.

Néhány mondat a versenykiírásról:

Az első fordulóban a 30 csapatot 15 párba sorsolták. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Amennyiben két azonos osztályú csapat találkozik, ott döntetlen esetén, hosszabbítás, majd büntetők döntenek, míg ha 1. osztályú találkozik NB.II-es csapattal, akkor döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú csapat lép tovább. A 15 továbbjutó mellé csalatkozik a RÁBA ETO FC Győr, mint egyetlen kiemelt, a kupa címvédője, így alakul ki a legjobb 16. Az 1. forduló játéknapja: 2010.október 4.

A borsodiak egyébként ma 19 órától kezdik meg bajnoki szereplésüket Debrecenben, a Huszárok ellen, akik a két csapat között augusztus 15-én megrendezett felkészülési mérkőzésen 2:1 arányban győzni tudtak. Ám az idei szezonban senki sem mehet biztosra a Volán ellen, hiszen Vígh Ferenc játékos edző tanítványai igen komoly felkészülésen vannak túl. Ráadásul rengeteg tehetséges fiatal futsalos bukkant fel a nyáron, így a 2010/2011-es bajnoki szezonban az NB.II-es csapatot is indít a Borsod Volán Szabadidőközpont.

 

 

HIVATALOS FELJELENTÉS

Az elmúlt héten sajnos három alkalommal is betöréses lopás történt a Miskolc Városi Szabadidőközpont területén. A Generali Arénában és a szabadtéri műfüves labdarúgópályához tartozó öltözőkből mobiltelefonokat és készpénzt tulajdonítottak el, valamint a büfé helyiségét is feltörték a tolvajok. Ezért a Szabadidőközpont vezetősége a mai napon hivatalos feljelentést tesz a Miskolc Városi Rendőrkapitányságon, ismeretlen tettesek ellen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek