2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Rippel Viktor dupla szaltót hajtott végre versenyautójával!
Rippel Viktor dupla szaltót hajtott végre versenyautójával!

Rippel Viktor dupla szaltót hajtott végre versenyautójával!

Rippel Viktor dupla szaltót hajtott végre versenyautójával!A Rippel fivérek összetörték autóikat az első szabadedzésen!

Budapest, 2010. május 27. – A gyorsasági autóversenyzésbe belekóstóló két fenegyerek, Rippel Ferenc és Rippel Viktor összetörték autóikat a verseny előtti első szabadedzésen. Az akrobata mutatványok a versenypályán sem állnak távol a Rippel fivérektől, hiszen Viktor töbször feje tetejére fordult autójával, majd a töltésben állt meg. Eközben Ferenc megpördült, kicsúszott a kavicságyra, majd a fűben lévő gödörben leszakította az autó olajteknőjét.

A Pannónia-Ringen versenyzőként induló Rippel fivérek közül, Viktor jeleskedett a VIP autók összetörését tekintve. A nagy sebességgel kanyarba érkező Viktor kisodródott a fűre, aminek következtében az autó keresztbe csúszott a pályán, majd a túloldalt landolt a töltésben, ami olyannyira megdobta, hogy dupla szaltót hajtott végre autójával.

Az első kerekek, a futómű, a kasztni mindkét oldala, a tető, egy ablak, mindkét tükör és még ki tudja mi látta kárát a balesetnek, ezzel szemben személyi sérülés nem történt. A szerelők ígérete szerint, holnap újra startra kész lesz az autó.

Ferenc ennél szerényebb volt a mai napon, mivel a kicsúszását korrigálva, a kavicságyat maga mögött hagyva, ő csak az olajteknőjétől szabadult meg.

„A kilencedik világrekordra készülve, már hozzászoktam az extrém dolgokhoz, ámde ez egy merőben más élmény volt. Ha nem sajnálnám az autót, megismételném a mutatvány.” -nyilatkozta Rippel Viktor.

 

Rippel Viktor dupla szaltót hajtott végre versenyautójával! Rippel Viktor dupla szaltót hajtott végre versenyautójával! Rippel Viktor dupla szaltót hajtott végre versenyautójával! Rippel Viktor dupla szaltót hajtott végre versenyautójával! Rippel Viktor dupla szaltót hajtott végre versenyautójával!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…