2022. 07. 2. szombat

Ottó
1 EUR 401 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Rekordszámú csapattal nevezett a Continental a Kihívás Napjára

Rekordszámú csapattal nevezett a Continental a Kihívás Napjára

Minden egyéni hozzájárulás megjelenik a közös sikerben- egészség, munka és magánélet egyensúlya fontos a fenntartható munkavégzéshez

Rekordszámú csapattal nevezett a Continental a Kihívás Napjára, 74 csapatban, összesen 414 Continental munkatárs gyűjtötte az aktivitásokat a Kihívás Napja alkalmából, így a versenyen részt vevő csapatok harmadát a német technológiai vállalat hazai kollégái tették ki. 

 

 

 

Az idén a 150. évfordulóját ünneplő cég számára a karantén alatt is kiemelten fontos volt, hogy rendszeres mozgásra, sportolásra ösztönözze kollégáit, akik örömmel csatlakoztak a kihíváshoz. A magyarországi Continental vállalatok egy további célt tűztek ki a kihívásban induló csapataik részére. A 150 éves évforduló apropóján legalább 150 kilométert kellett gyűjteni a 2021. április 28. és május 28. közötti időszakban. Ez történhetett sétával, túrázással, futással, biciklizéssel, vagy bármilyen egyéb tevékenységgel, ami km-ben mérhető. A vállalat hazai lokációi, Budaörs, Budapest, Makó, Nyíregyháza, Szeged, Vác, Veszprém is részt vettek a megmozdulásban, a legjobb eredményt elérő csapatokat minden egységben díjazták.

Az eredmények igazolják a Continental munkatársainak versenyszellemét, mert minden csapat túlteljesítette a 150 kilométeres célt. A legtöbb kilométert a budapesti gyár kollégái gyűjtötték, összesen közel 20.000 kilométert.

„Minden egyéni hozzájárulás számít, hiszen csak így lehetünk csapatként is sikeresek. A Continental négy alapvető vállalati értéke közé tartozik a versenyszellem és az egymásért való munka is, így nagy örömünkre szolgál, hogy kollégáink minden lokációnkban ilyen lelkesen, egymást motiválva, csapatként csatlakoztak a Kihívás Napjához. Meggyőződésünk, hogy csak ilyen értékek által formált környezetben lehet értéket teremteni. Az egészségünk az egyik legfontosabb értékünk emberként, aminek megőrzésében a Continental az egészséges életmód támogatásában, így a sportolás vonatkozásában is rendszeresen kezdeményez különböző belső vállalati aktivitásokat.” – mondta el Hornyacsek Zoltán, a Continental országos kommunikációs vezetője.

A Kihívás Napja 1982-ben indult Kanadából, majd hamar meghonosodott Európában és szerte a világon. Hazánkban 1991 óta versengenek a csapatok a legsportosabb címek elnyeréséért. Bár a versenyt már hosszú évek óta megrendezik, az alapkoncepció a kezdetek óta változatlan: sok mozgás, örömteli sportolás, ötletes erőpróbák, közös küzdés, közösségépítés. A Kihívás Napjának idei díjkiosztóját június 15-én tartották meg, ahol a legtöbb csapatot nevező Continental is oklevélben részesült, emellett a vállalat munkatársainak csapatai közül többen sportszerutalványt is nyertek, melyeket egy-egy óvodának ajánlottak fel.

Az oklevelet Tákos-Szabó Estilla, a Continental országos kommunikációs koordinátora és rendezvényekért felelős munkatársa, valamint Thamó Zita, a budapesti Continental Employer Branding specialistája vették át, akik szintén indultak csapataikkal.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megint pech!
Ismét nem volt szerencsés versenyünk a Rallyecross OB fuglaui fordulójában, mivel Benyó Máté Ford Supercarja olyan módon sérült az elődöntőben, hogy a…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum