2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Rekordszámú csapattal nevezett a Continental a Kihívás Napjára

Rekordszámú csapattal nevezett a Continental a Kihívás Napjára

Minden egyéni hozzájárulás megjelenik a közös sikerben- egészség, munka és magánélet egyensúlya fontos a fenntartható munkavégzéshez

Rekordszámú csapattal nevezett a Continental a Kihívás Napjára, 74 csapatban, összesen 414 Continental munkatárs gyűjtötte az aktivitásokat a Kihívás Napja alkalmából, így a versenyen részt vevő csapatok harmadát a német technológiai vállalat hazai kollégái tették ki. 

 

 

 

Az idén a 150. évfordulóját ünneplő cég számára a karantén alatt is kiemelten fontos volt, hogy rendszeres mozgásra, sportolásra ösztönözze kollégáit, akik örömmel csatlakoztak a kihíváshoz. A magyarországi Continental vállalatok egy további célt tűztek ki a kihívásban induló csapataik részére. A 150 éves évforduló apropóján legalább 150 kilométert kellett gyűjteni a 2021. április 28. és május 28. közötti időszakban. Ez történhetett sétával, túrázással, futással, biciklizéssel, vagy bármilyen egyéb tevékenységgel, ami km-ben mérhető. A vállalat hazai lokációi, Budaörs, Budapest, Makó, Nyíregyháza, Szeged, Vác, Veszprém is részt vettek a megmozdulásban, a legjobb eredményt elérő csapatokat minden egységben díjazták.

Az eredmények igazolják a Continental munkatársainak versenyszellemét, mert minden csapat túlteljesítette a 150 kilométeres célt. A legtöbb kilométert a budapesti gyár kollégái gyűjtötték, összesen közel 20.000 kilométert.

„Minden egyéni hozzájárulás számít, hiszen csak így lehetünk csapatként is sikeresek. A Continental négy alapvető vállalati értéke közé tartozik a versenyszellem és az egymásért való munka is, így nagy örömünkre szolgál, hogy kollégáink minden lokációnkban ilyen lelkesen, egymást motiválva, csapatként csatlakoztak a Kihívás Napjához. Meggyőződésünk, hogy csak ilyen értékek által formált környezetben lehet értéket teremteni. Az egészségünk az egyik legfontosabb értékünk emberként, aminek megőrzésében a Continental az egészséges életmód támogatásában, így a sportolás vonatkozásában is rendszeresen kezdeményez különböző belső vállalati aktivitásokat.” – mondta el Hornyacsek Zoltán, a Continental országos kommunikációs vezetője.

A Kihívás Napja 1982-ben indult Kanadából, majd hamar meghonosodott Európában és szerte a világon. Hazánkban 1991 óta versengenek a csapatok a legsportosabb címek elnyeréséért. Bár a versenyt már hosszú évek óta megrendezik, az alapkoncepció a kezdetek óta változatlan: sok mozgás, örömteli sportolás, ötletes erőpróbák, közös küzdés, közösségépítés. A Kihívás Napjának idei díjkiosztóját június 15-én tartották meg, ahol a legtöbb csapatot nevező Continental is oklevélben részesült, emellett a vállalat munkatársainak csapatai közül többen sportszerutalványt is nyertek, melyeket egy-egy óvodának ajánlottak fel.

Az oklevelet Tákos-Szabó Estilla, a Continental országos kommunikációs koordinátora és rendezvényekért felelős munkatársa, valamint Thamó Zita, a budapesti Continental Employer Branding specialistája vették át, akik szintén indultak csapataikkal.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …