2024. 05. 18. szombat

Erik, Alexandra
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Benzinkúton rabolt – Grafikával frissítve

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik az egyik helyi töltőállomást kirabló férfi azonosításához.

 

 

 

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást 05010/1928/2021. bűnügyi számon a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen személlyel szemben.

Miskolc, Szentpéteri kapuban található egyik üzemanyagtöltő állomáson 2021. május 23-án 21 órakor egy kapucnit és maszkot viselő férfi jelent meg, és a kezében egy késsel az ott tartózkodó alkalmazottat a bevétel átadására szólította fel. A támadó a kasszából kivett pár ezer forintot és távozott a helyszínről. Az eset során személyi sérülés nem történt, a férfi az alkalmazottat nem bántalmazta.

A rablásról az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített, melyen egy sötét ruházatban lévő, kapucnit és maszkot viselő, telt alkatú férfi látható, aki a felvételen sántít.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képeken látható férfivel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó száma.

A nyomozás eredményeként elkészült grafika tovább segítheti a nyomozást, illetve az elkövető beazonosítását:

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek