2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

PUTNOK FC – ESMTK 0:1 (0:0)

Igazi rangadóra került sor hétvégén a Sajóvölgye Sportcentrum múcsonyi pályáján, ahol a mérkőzést megelőzően a tabella harmadik helyén álló Putnok FC, a dobogó második fokát elfoglaló, ESMTK csapatát fogadta.

A meccset megelőzően szinte lehetetlen volt megjósolni a végeredményt, hiszen a hazai csapat egy sikerszériát könyvelhetett el az elmúlt hetekben, azonban az ESMTK tabellán elfoglalt helye megkérdőjelezhetetlen, talán csak az idegenbeli mérlegük adhatott egy kis megnyugvást a putnokiaknak.

A mérkőzés első húsz perce egyértelműen a vendégeké volt, a Putnok FC ezt követően azonban gyorsan magára talált és egyre több veszélyesnek mondható helyzetet dolgozott ki az ellenfél térfelén, de egy-egy kontra bőven okozott félnivalót, illetve védenivalót Egyed Balázsnak is. Számos helyzet, egy kihagyott putnoki tizenegyes az első félidő mérlege.

A második játékrészben egyre csak fokozódtak az indulatok és be kell látnunk nem minden pillanat idézte maradéktalanul a sportszerűség szabályait. A sok ígéretesnek mondható helyzetünket követően a 71. percben mégis a vendégcsapat szerzett vezetést. Boda József 77. percben szerzett gólja után még mindkét csapat próbálkozott, azonban újabb találat nem született, így maradt a 0:1.

A bajnokság 11. fordulóját követően a Putnok FC egy helyet visszacsúszott a tabellán, így 20 ponttal a negyedik helyről várhatja a hétvégi Gyöngyösi AK otthonában megrendezésre kerülő mérkőzést.

Helyszín: Múcsony, Sajóvölgye Sportcentrum

Játékvezető: Nazsa Tamás

Asszisztensek: Kövér Tamás, Kovács Zoltán

Putnok FC: Egyed Balázs, Nyisalovits Donát, Zimányi Ádám, Fehér Balázs (Kovács Bence), Balogh Alex, Katona Bence, Czető Márk, Icsó Zsolt (Sápi József), Illés Richárd (Bocsi Patrik), Csicsvári Milán, Csirszki Martin Milán

ESMTK: Bonica Sebastian, Privigyei Ádám, Lázár Benjámin, Tóbiás Zsolt Norbert, Bányai János Róbert, Mohácsik Gábor, Boda József, Horváth Levente (Nichenko Igor), Soós Bence (Slezák Richárd), Pölöskei Péter, Markovics Bence

Gólszerző: Boda József ’73

Sárga lapok: Tóbiás Zsolt Norbert ’16, Privigyei Ádám ’50, Icsó Zsolt ’63, Boda József ’84
Piros lap: Markovics Bence ’93

Fotók: Kepecz Zsolt Szöveg: Szabó Noémi

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek