2021. 10. 25. hétfő

Blanka, Bianka
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Háziőrizetben a gázoló

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon bűnügyi őrizetbe vett hernádbűdi férfival szemben a hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására. A bíróság a férfi házi őrizetét rendelte el.

Mint arról a rendőrség korábban már beszámolt Encs és Gibárt közötti útszakaszon elütöttek egy gyalogost, aki az útmenti árokba esett, sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy az életét vesztette. A járművet vezető sofőr pedig elhajtott a helyszínről.

A nyomozás eredményeként a hatóság 2017. október 22-én 20 óra körül otthonában elfogta és a rendőrségre előállította a férfit, járművét pedig egy szervizben foglalták le a nyomozók.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hernádbűdi férfivel szemben a rendőrség előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására. A bíróság 2017. október 25-én a terhelt házi őrizetét rendelte el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum