2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Háziőrizetben a gázoló

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon bűnügyi őrizetbe vett hernádbűdi férfival szemben a hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására. A bíróság a férfi házi őrizetét rendelte el.

Mint arról a rendőrség korábban már beszámolt Encs és Gibárt közötti útszakaszon elütöttek egy gyalogost, aki az útmenti árokba esett, sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy az életét vesztette. A járművet vezető sofőr pedig elhajtott a helyszínről.

A nyomozás eredményeként a hatóság 2017. október 22-én 20 óra körül otthonában elfogta és a rendőrségre előállította a férfit, járművét pedig egy szervizben foglalták le a nyomozók.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hernádbűdi férfivel szemben a rendőrség előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására. A bíróság 2017. október 25-én a terhelt házi őrizetét rendelte el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek