2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Portugáliában folytatják a Rallycross Világbajnokság nagyágyúi!

Portugáliában folytatják a Rallycross Világbajnokság nagyágyúi!

Sébastien Loeb, Petter Solberg és a többiek… tud -e újra pontot szerezni Lukács „Csucsu” Kornél? A Spíler TV-n vasárnap kiderül!

2017-ben állandó magyar versenyzővel startolt a Rallycross Világbajnokság, a magyar – olasz kooperációban létrejött GG RX TEAM Hungary, Lukács Kornél Csucsuval, a legutóbbi spanyolországi versenyről pontszerzőként tért haza.

“ Egy remek barcelonai futam után természetesen szeretnék még többet, még jobban teljesíteni. Továbbra is az elődöntő az elsődleges cél, ami a szemem előtt lebeg.
Úgy érzem, 100%-os voltam Barcelonában, de mindig van egy-két apró dolog, amin lehet csiszolni. Viszont most már a második versenyen nem fogok megilletődni a vetélytársaktól!” – mondta Csucsu.

A fiatal pilótának az első versenyén olyan ellenfelekkel kellett összemérnie tudását, mint Ken Block (Ford), Petter Solberg (Volkswagen), Sebastien Loeb (Peugeot) és Mattias Ekström (Audi). Fanatikus profizmus és szenvedély, ez az ami leginkább jellemzi ezt a technikai sportot és ezért izgalmakban nem volt hiány. Vasárnap este a Spíler TV -n Czollner Gyula kommentálásában két órában végig lehet nézni és izgulni a csatákat. Csucsu a Húsvét hétvégét is felkészüléssel töltötte, hogy célját Portugáliában a montalegre-i pályán is elérje és a maximumot hozza ki, a 2.0 turbómotoros, 600 LE -s és 800 Nm nyomatékot adó Kia Rio RX – ből.

“ Fizikális és mentális felkészülés volt most a receptem, és egy kis húsvéti gokartozás! Az első tapasztalatom az, hogy jó úton járunk, a csapat, az autó és én is. Természetesen kell még a tapasztalat és a verseny km, de azt gondolom, az egész csapat letette a névjegyét Barcelonában. “ – tette hozzá 1991-es születésű Lukács Kornél Csucsu.

PROMO VIDEO:

https://www.facebook.com/pg/sportandeventsmanagement/videos/?ref=page_internal

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…