2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Ünnepi közlekedési összesítő

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság több mint 8000 közlekedőt ellenőrzött a közutakon illetékességi területén az ünnepi hétvégén.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. április 14-e és 2017. április 17-e közötti időszakban 8045 alkalommal került sor ittasság ellenőrzésére a közutakon.

 

A rendőrök 38 olyan járművezetőt szűrtek ki a forgalomból, – mielőtt még balestet okozhattak volna – akik szeszesitalt fogyasztottak a vezetés megkezdése előtt. Egyéb közlekedési szabálysértés miatt 212 esetben intézkedtek a rendőrök.

 

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset a fenti időszakban 5 esetben fordult elő, amelyből 4 esetben ittas volt a sofőr.

 

A közúti közlekedési balesetek számának csökkentése érdekében a rendőrség kiemelt figyelmet fordít a prevenciós célokat szolgáló közúti ellenőrzések további végrehajtására, így a közlekedők az elkövetkező hetekben is számíthatnak a fokozott rendőri jelenlétre közútjainkon.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek