2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Nőnapi Futótúra a Csanyik-völgyben

Újra megrendezi Nőnapi Futótúráját a fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Zöld Sportok Clubja, a Miskolci Állatkert és Kultúrpark segítségével. A szervezők és résztvevők a rendezvénnyel a Nemzetközi Nőnap alkalmából is szeretnék felhívni a figyelmet arra, mennyire fontos egészségünk megőrzése.
A résztvevők a számukra titkos, 5 km hosszúságú – részben a Miskolci Állatkertben vezető – különleges útvonalat túravezető irányításával a futás, a kocogás és a gyaloglás terepviszonyokhoz igazodó váltogatásával közösen teszik meg a 2018. március 8-án, 17:00 órakor az Állatkert bejáratától rajtoló futótúrán.
A túra fővédnöke Molnár Attila, a Miskolci Állatkert és Kultúrpark vezetője, védnöke Szanyi Ágnes, a ZSC 3 órán belüli maratoni futója.

A Nőnapi Futótúra részleteiről és a nevezési lehetőségekről a Zöld Sportok Clubja weboldalán olvashatnak az érdeklődők: http://zoldsc.mozello.hu/params/post/1437223/nonapi-futotura

Krajnyák Zoltán
zoopedagógus

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek