2024. 05. 16. csütörtök

Botond, Mózes
1 EUR 386 HUF
1 GBP 450 HUF

Nemzetközi Kézilabda Menedzser játék

Kategóriájában a világ első nemzetközi menedzser játékát indítja el a VELUX Cégcsoport. A virtuális játék a VELUX EHF Bajnokok Ligája férfi kézilabda valós mérkőzésein alapul. A szolgáltatás 2013. február 19-étől ingyenesen érhető el. Kulcsinformációk

Rajongók szerte a világból válogathatják össze és irányíthatják saját VELUX EHF Bajnokok Ligája csapatukat a Handballenergy.com portálon – mindezt anyagi kötelezettség nélkül. A VELUX Kézilabda Menedzser játék díjait végül az öt legtöbb pontszámot összegyűjtő játékos nyeri.

A VELUX Kézilabda Menedzser az első játék a maga nemében, amelyben a rajongók a kézilabda meccsek és csapatok vezetői lehetnek. A résztvevők VELUX EHF Bajnokok Ligája játékosokat vásárolhatnak és adhatnak el, pontokat gyűjthetnek az aktuálisan zajló mérkőzések eredményei alapján.

A játékosok ugyancsak versenyezhetnek egymás ellen magán vagy nyilvános ligákon barátaikkal, akár más ország szurkolóival, és további alternatívák állnak rendelkezésükre. Többek között esélyt kapnak arra, hogy legyőzzenek egy legendát, és exkluzív bérleteket, illetve mezeket nyerjenek.

A VELUX Kézilabda Menedzserrel a VELUX EHF Bajnokok Ligája rajongói lehetőséghez jutnak, hogy teszteljék képességeiket Lars Christiansen nemzetközi kézilabdasztár és Európa-bajnokkal szemben, aki szintén indul a menedzser játékban.

A verseny a VELUX EHF Bajnokok Ligája 2012-2013 egyenes kieséses időszakával egyidőben, 2013. március 13-án kezdődik a VELUX Kézilabda Menedzser játékban, és a VELUX EHF FINAL4 bajnoksággal ér véget idén júniusban. Az új VELUX Kézilabda Menedzser bajnokság a VELUX EHF Bajnokok Ligája 2013/14-es évad kezdetével egyszerre zajlik majd.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek