2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

MVSI: hozták a kötelező házi feladatot

Pályaválasztóként ért el papírforma győzelmet a Miskolc VSI férfi kézilabda csapata a Nyíregyházi Főiskola- Nyírsuli ellen az  NB. II. Észak-keleti Csoport 19. fordulójában. Vendégvezetést követően,  a 20. percig tartották a lépést a nyírségiek, majd néhány türelmesen kijátszott akciónak köszönhetően a miskolci csapat minimális előnyt szerzett a félidő végére.
A szünetet követően a feljavult védekezés mellett, támadásban is más fordulatra kapcsoltak a hazaiak és tetszés szerint érték el góljaikat az egyre kisebb ellenállást mutató szabolcsiakkal szemben. A végjátékban sorozatos cserék következtek és csak a különbség aránya volt kérdéses.

Miskolc VSI – Nyíregyházi Főiskola- Nyírsuli 38 : 25  (17:14)
Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, 100 néző

Miskolc VSI: Oross (kapus) – Semsák (-), PÁKOZDI (8/2), Horváth T. (2), CSONTOS (7), Bukta (4), NÉMETH (5), Csere: TOMPA (kapus), Kascsák (1), Orosz (5/3), MÓZER (5), Herpai (1), Horváth Z. (-), Popovics (-), Puskás (kapus).
Montovay Péter edző: – Elvárható volt a rutinfeladat megoldása, melyhez ezúttal egy jó közepes játék elég volt. Egy pontra még szükségünk lenne a végleszámolásnál, így az utolsó hazai mérkőzésünk akár „nagyot is szólhat” !

Junior mérkőzésen: Miskolc VSI – Nyíregyháza-Nyírsuli  31 : 37  (13:16)
                   

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek