2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Monoki címer a világbajnok ajándéka, egy fiatal sportoló álma valóra válik: vacsora Ananddal és Polgár Judittal
Monoki címer a világbajnok ajándéka, egy fiatal sportoló álma valóra válik: vacsora Ananddal és Polgár Judittal

Monoki címer a világbajnok ajándéka, egy fiatal sportoló álma valóra válik: vacsora Ananddal és Polgár Judittal

Monoki címer a világbajnok ajándéka, egy fiatal sportoló álma valóra válik: vacsora Ananddal és Polgár JudittalEgy álom valóra válik… Ma délután száznál is több gyermek ül asztalhoz az Anand-Aquaprofit Junior Sakk Kupa versenyen a WestEnd City Centerben.

A versenyzők számára különlegesen nagy a tét, hiszen a nyolc kategória győzteseinek egyike részt vehet azon a ma esti különleges vacsorán, amit Viswanathan Anand, a FIDE sakk világbajnoka tiszteletére adnak. Az est fényét tovább növeli, hogy azon részt vesz Polgár Judit, a világ első számú női játékosa is. A viadalra éppen ezért órák alatt betelt a nevezési lehetőség, hiszen egy fiatal sakkozó életében egészen különleges lehetőséget jelent egy ilyen találkozás. A verseny díjait a helyszínen egyébként Anand személyesen adja át. A viadalra öt monoki sportoló is meghívót kapott, akiket Szepessy Zsolt, Monok független polgármestere nevezett be a mezőnybe. A polgármester egyébként különleges ajándékkal lepi meg a világbajnokot: Monok kőből faragott címerével.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum