2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Mobilitási hét

A hagyományoknak megfelelően idén is az eljutási versennyel kezdődik a Mobilitási Hét Miskolcon. Személygépkocsi, autóbusz, villamos, kerékpár és futók mérik össze tudásukat A  verseny a Felső-Majláth villamos végállomástól 7.34 -kor indul,  érkezés várhatóan 7.50 -8.15 között a Városház téren. Program:
7.00 – 9.00:    Jutalom gyümölcsreggeli a kétkerekező városlakóknak a Városház téren.

7:40-től:    Eljutási verseny érkezőinek fogadása, eredmény (villamos, autóbusz, autó, kerékpár, futó)

A korai kezdés indoka, hogy a reggeli csúcsforgalomban eljutási verseny kezdődik különböző közlekedési formák között: személygépkocsi, autóbusz, villamos és kerékpár és futó méri össze gyorsaságát. Kiderül, vajon mivel érdemes elindulni Diósgyőrből a Belvárosba, valamint idén újdonságként a Szentpéteri kapuból az Egyetemre a jelenlegi közlekedési viszonyok között.
Az eljutási verseny Felső-Majláth villamos végállomásról 7.34-kor indul, várható érkezés a Városház térre 7.50-8.15 között.
A Szentpéteri kapuból, a Repülőtéri buszvégállomásról szintén 7.34-kor indul az eljutási verseny, amely a város észak-déli tengelyén mutatja meg, melyik eszköz biztosítja a leggyorsabb eljutást az Egyetemvárosba: busz, személyautó vagy kerékpár.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek