2021. 10. 21. csütörtök

Orsolya
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Mitropa bronz a miénk!

A 3. helyen végzett a 3-Städte Rallye-n a Mitropa Kupa értékelésében a Várkonyi-Makai duó, így megszerezte az éves értékelés 3. helyét is a bajnokságban. Remek verseny volt, rengeteg indulóval, szuper pályákkal.

Várkonyi Szabolcs:
A 3. helyet megszereztük a versenyen csakúgy, mint az éves értékelésben, de én még mindig nem vagyok maradéktalanul elégedett a teljesítményemmel. Voltak remek gyors eredményeink, de volt, ahol bőven kaptunk a nagy rivális Gassneréktól, ami az év végi eredményt nem, a hangulatomat azonban befolyásolta. Az első nap remekül sikerült. Gassnerék előtt voltunk alig elmaradva az R5-el versenyző Hidegék mögött, bent a top 10-ben a 15 R5-ös dacára. Így az első nappal elégedett voltam, bár maradt benne jócskán. A második napon szakadó esőben kezdtünk és ott már nem tudtuk felvenni a versenyt Gassnerékkal, akik beelőztek és a top 10-ből is kicsúsztunk. Ez nagyon rosszul esett, mert szeretem az esőt, bár már rég mentem esőben, Mitsubishivel pedig még soha. Úgy éreztem, jól megyünk, de sokat kaptunk, így ezen még kell javítani, bár az időmérés néha kaotikus volt, így csak a saját időnk volt a biztos. Mindegy, most örülünk a sikernek és már várjuk az év végi murvás buli versenyeket!

Makai Gergely:

Az év utolsó MitropaCup versenyét a dobogó alsó fokán sikerült befejezni, ami az év végi bronzot is jelenti számunkra! Ebben az évben a Mitropa értékelésben a dobogó minden fokát megjártuk, az itthoni versenyen nyertünk, horvátországban a másodikok, a német szezonzárón pedig harmadikok lettünk.
A verseny nagyon jó volt, tetszettek a pályák, jó tempós részekkel, valamint esti gyorsaságival vártak minket a rendezők. Az autó most is, mint egész évben rendben volt. Nagy köszönet illeti a csapatot érte! A szezon végén szeretném megköszönni Szabolcsnak, hogy ilyen helyeken versenyeztünk és ilyen eredményeket érhettünk el, ezt soha nem fogom elfelejteni, nagyon szép év volt! Egy kis meglepetés fog következni, hamarosan megosztunk erről több információt!
Támogatóink segítségét köszönjük!
Fotó: Ritmus ASE

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – III. Rally Hungary Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   A Lángi Attila, Veres Gábor kettős mindig is nagyon sz…

További cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – III. Rally Hungary Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   A Lángi Attila, Veres Gábor kettős mindig is nagyon sz…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum