2024. 10. 24. csütörtök

Salamon
1 EUR 402 HUF
1 GBP 483 HUF
Kezdőlap » Hírek » Sport » Miskolcon rendezik a 2020-as Erőemelő Világbajnokságot!

Miskolcon rendezik a 2020-as Erőemelő Világbajnokságot!

2020-ban Miskolcon rendezik meg az Erőemelő Amatőr Világszövetség (WUAP) Erőemelő Világbajnokságát. A 9 napos világversenyen várhatóan 30 ország mintegy 1200 versenyzője vesz majd részt, akik három versenyszámban, erőemelésben, fekvenyomásban és felhúzásban mérhetik össze erejüket.

A világbajnokság rendezéséről Rakaczki Zoltán sportért felelős polgármesteri biztos, Illyés Miklós, az MVSI Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője és Mészáros László, a Miskolc VSC erőemelő szakosztályának vezetője tart sajtótájékoztatót.

A sajtótájékoztató részeként a Miskolc VSC sportolói, Mészáros Dávid (junior világcsúcstartó, junior világbajnok), Moszkál Ádám (junior világbajnok) és Fazekas János (többszörös open világbajnok) bemutatják az egyes versenyszámok gyakorlatait.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Irány a VB!
Beszélgetés Juráncsik Balázs Gokartversenyzővel, a 2024-s versenyei után és a RMCGF előtt.   Idén már a DD2-es kategóriában láthattunk. Ez …

További cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp