2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Kővel nyitott ajtót

A rendőrök Miskolcon fogták el azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy helyi kereskedésbe és onnan műszaki eszközöket lopott, majd adott tovább.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság M. Emil 50 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2018. november 7-én reggel 6 óra előtt egy belvárosi kereskedés kirakatüvegét kővel betörte, majd az üzletből laptopokat és mobiltelefonokat lopott el. A férfi a műszaki eszközök egy részét motoros fűrészre cserélte, míg a többi zsákmányt elásta.

A férfi elfogásához szervezett és összehangolt akcióban a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai vettek részt.

A Miskolci Rendőrkapitányság a 2018. november 13-án őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek