2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Kővel nyitott ajtót

A rendőrök Miskolcon fogták el azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy helyi kereskedésbe és onnan műszaki eszközöket lopott, majd adott tovább.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság M. Emil 50 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2018. november 7-én reggel 6 óra előtt egy belvárosi kereskedés kirakatüvegét kővel betörte, majd az üzletből laptopokat és mobiltelefonokat lopott el. A férfi a műszaki eszközök egy részét motoros fűrészre cserélte, míg a többi zsákmányt elásta.

A férfi elfogásához szervezett és összehangolt akcióban a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai vettek részt.

A Miskolci Rendőrkapitányság a 2018. november 13-án őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum