2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Mezőkövesd-Zsóry FC – Diósgyőri VTK 0-1 (0-0)

Mezőkövesd-Zsóry FC – Diósgyőri VTK 0-1 (0-0)

A lefújás előtti pillanatokban Bacsa Patrik találatával megszerezte mindhárom bajnoki pontot a Diósgyőr Mezőkövesden. A DVTK feljött az 5. helyre, ugyanannyi már ugyanannyi pontja van, mint a harmadik Videotonnak.


OTP Bank Liga 25. forduló

Mezőkövesd, 5000 néző. Játékvezető: Vad II. István (Kispál Róbert, Ring György; Szabó Zsolt, Iványi Zoltán).
Mezőkövesd: Horváth T. – Búrány, Velicky, Gévay, Hegedűs Cs. – Dobos, Takács P., Bognár I., Melczer – Harsányi, Menougong. Vezetőedző: Véber György.
DVTK: Radoš – Vági, Vadász, Kádár, Husić – Nikházi, Elek, Gosztonyi – Batioja, Futács, Grumić. Vezetőedző: Szivics Tomiszláv.
2013-2014 Mezőkövesd – DVTK
Volt ok az örömre (Fotó: Szabó Gábor)

Csere: Nikházi helyett Bacsa és Gosztonyi helyett Kostic az 56., Batioja helyett Marjanović a 67., Dobos helyett Farkas B. a 77., Takács P. helyett Sigér a 85., Menougong helyett Rajczi a 90. percben.
Sárga lap: Melczer a 22., Hegedűs Cs. a 29., Dobos a 40., Elek az 53., Bognár I. a 71. percben
Gólszerző: Bacsa (0-1) a 90. percben.


Kulcspillanatok

90+1. perc: Futács 30 méteres szabadrúgása megpattant egy hazai játékoson, éppen Bacsa Patrik elé, aki lekezelte a labdát, majd 7 méterről jobbal a bal felső sarokba lőtt, 0-1

Véber György: – Toldozott-foltozott összeállításban léptünk pályára az eltiltások és sérülések miatt. Röviden összefoglalva: nem érdemeltünk vereséget, minimum a döntetlen járt volna nekünk. Mi semmit nem tudtunk kivenni abból, amit beletettünk ebbe a meccsbe. Köszönöm a kollégám szép szavait, mert vesztes mérkőzés után mindig jólesik.
Szivics Tomiszláv: – Ahogy előre is mondtam, a szépségben nem haltunk meg. Egy jó csapat ellen játszottunk, végig nagy taktikai csatát vívtunk, sakkoztunk a kollégámmal. Az első félidőben volt pár helyzet, ma hosszabb volt a kispadunk, ezzel nyertünk. Az utolsó percekben elért sikerhez szerencse is kellett, de korábban volt, amikor éppen ez hiányzott. Korábban sokat tettünk a bankba, most pedig kivettünk. Gratulálok a csapatnak, fontos győzelem volt, de együttérzek Véber Györggyel és a mezőkövesdieknek tiszta szívből kívánom a bennmaradást! Nagyon boldog vagyok, és ezt a győzelmet nem tudtuk volna kiharcolni fantasztikus közönségünk nélkül. Ezt a győzelmet nekik ajándékozzuk, mert az utolsó percig buzdítottak minket, és tényleg nagy öröm ilyen szurkolótábor előtt játszani. Köszönjük nekik!
Forrás:dvtk.eu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek