2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. április 20-án öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök egy nővel tiltott prostitúció, egy férfivel járművezetés az eltiltás hatálya alatt, a tiszaújvárosi rendőrök egy-egy férfivel garázdaság, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése, míg az ózdi járőrök szintén egy férfivel garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. Miklós 42 éves, B. Tibor 40 éves, T. Attila 17 éves, J. Roland 14 éves és D. Zoltán 23 éves ricsei lakosok ellen, akik 2014. április 20-án 18 óra 45 perckor előzetes szóváltást követően Ricse egyik utcájában összeverekedtek.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő személyeket a kiérkező járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

 
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek