2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Megérkeztek az új Volkswagenek

Csütörtökön reggel ünnepélyesen is átadta a Miskolc Autóház a DVTK részére a korábbi autók helyett érkező vadonatúj Volkswageneket. A gépjárműveket jelképesen a Miskolc Autóház előtt, Sándor Attilától, a Miskolc Autó cégvezetőjétől vette át Szabó Tamás, a DVTK ügyvezetője.

Az elmúlt hetekben a DVTK Jegesmedvék jégkorongozói és az Aluinvent DVTK kosárlabdázói is megkapták a SKODA, valamint a SEAT márkájú autóikat. A Volkswageneket a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a labdarúgó csapat sportolói használhatják majd.

Az autók megérkezésével a mai napon teljessé vált a DVTK legnépszerűbb sportágainak egységes megjelenést biztosító flottája.

– Fontosnak tartottuk, hogy megerősítsük a DVTK és a Miskolc Autó együttműködését, hiszen hosszú távú együttműködésben gondolkodunk – mondta el Sándor Attila, a Miskolc Autó cégvezetője. – Az elmúlt három-négy éves együttműködésünknek látható hozadéka van. A mi imázsunkat nagyban meghatározta az, hogy a Diósgyőrrel együtt dolgoztunk. Véleményem szerint azért is jó ez az időzítés, mert a tavaszi fordulókra ez is plusz motivációt adhat a játékosoknak és egy sikeres tavasznak lehet jó indítása. Szeretnénk mi is hozzájárulni ahhoz, hogy a – reményeim szerint új játékosokkal megerősített – labdarúgó csapat új lendülettel bebizonyíthassa majd a közönségnek, hogy mire képes. A Volkswagenek átadásával teljes lett a paletta, ez volt az utolsó állomás, hiszen a kosárlabdázók és a jégkorongozók már korábban átvehették a SEAT valamint a SKODA márkájú autóikat. Az új flotta teljes egészében a DVTK igényeinek megfelelően lett kialakítva, valamint egységes lett az autók dekorációja, ezzel is azt szeretnénk jelezni, hogy a DVTK csapatsportágai és a Miskolc Autó célja közös. Hisszük, hogy mindhárom sportág képviselői sok örömöt okoznak majd nekünk a következő hónapokban. Együtt erősebbek vagyunk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek