2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • MEAFC-Miskolc: közel az oroszlányi csodához

MEAFC-Miskolc: közel az oroszlányi csodához

Nagyon szoros, közönségszórakoztató mérkőzésen, mindössze 2 ponttal  maradt alul november 11-én, vasárnap este a MEAFC-Miskolc férfi kosárlabda csapata. Az NB I/B Piros csoportjának 8. fordulójában a bajnokság megnyerésére is esélyes Oroszlány ellen igazi csapatként vitézkedtek Drahos Gábor játékosai, akiknek az utolsó pillanatokig esélyük volt a csodával felérő győzelemre.

Az első 10 percbe belealudt egy kicsit a MEAFC-Miskolc alakulata, amit 15 pontos fórral büntetett az OSE Lions. A második negyedre azonban alaposan összekapták magukat a miskolciak, akik rendezték a soraikat és a nagy szünetre 3 pontra csökkentették hátrányukat.  
A mérkőzés második felében végig fej-fej mellett haladtak a felek. A szép számú közönség egy nagyon színvonalas, jó mérkőzést láthatott. A lefújás előtt nem sokkal, egy pontos hazai vezetésnél a vendégek támadhattak, de sajnos nem sikerült betalálniuk. A házigazdák az utolsó másodpercekben még értékesítettek egy büntetőt, így kialakítva minimális különbségű győzelmüket.
A MEAFC-Miskolc igazi csapatmunkát produkált, minden pályára lépő játékos hozzá tette a magáét. A csoda csupán karnyújtásnyira volt tőlük.

OSE Lions – MEAFC-Miskolc  74-72 (27-14, 17-27, 20-14, 10-17)
Oroszlány, Krajnyik „Akác” András-sportcsarnok. Vezette: Tóth Kálmán, Esztergályos Róbert, Pécsi Zsolt
OSE Lions: Nshimba (7), Abell (11/3), dr. Mohácsi (8/6), Illés (20/3), Sömenek (12/3).Csere: Kiss K. (5/3), Anda (2), Burai (2), Kiss Á. (3), Zsíros (4/3), Dragasevic (-), Karanfilovski (-).  Vezetőedző: Sebastjan Krasovec
MEAFC-Miskolc: Tóth B. (8/3), Takács (14/12), Prophet (11), Orliczki B. (1), Béres (7). Csere: Kopasz (13/6), Homoki (-), Lippai (12), Szepesi (-), Szanyi (6). Vezetőedző: Drahos Gábor
Drahos Gábor: – Szomorúan, de emelt fővel utazhatunk haza az egyik bajnokesélyes otthonából. Nagyon határozott és kemény csapatmunkával leptük meg ellenfelünket, és az utolsó támadás révén a győzelem lehetősége is a kezünkben volt. A végeredménytől függetlenül büszke vagyok a fiúkra!  Biztató a jövőre nézve, hogy Szanyi Róbertünk 1 évvel rutinosabb lett, születésnapjához ezúton is gratulálok. Gőzerővel készülünk a pénteki hazai mérkőzésünkre, a Bp. Honvéd ellen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek