2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lehmann Bencét köszöntötték

Az augusztus utolsó napjaiban befejeződött II. Ifjúsági Olimpián kiválóan szerepelt  Lehmann Bencét, a TVK-Mali Triatlon Klub sportolóját köszöntötték szeptember 5-én, pénteken, a tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatalban. Bráz György polgármester és dr. Fülöp György alpolgármester személyesen  gratulált a kínai Nanjing városában,  egyéniben 8., a váltóval pedig második helyen végzett saját nevelésű versenyzőnek.

A városvezetők elmondása szerint ez a büszkeségre és örömre egyaránt okot adó teljesítmény példaértékű a városban sportoló fiatalok számára.  A köszöntésen Bráz György és dr. Fülöp György ajándékkal kedveskedett – Bence mellett – Fodor Ágnes úszóedzőnek, Filep Csaba nevelőedzőnek és Lehmann Tibor elnök-vezetőedzőnek. Ez utóbbi sportvezető egyedi, „olimpiás” emlékérmek átadásával köszönte meg a támogatást, melyre a kötetlen beszélgetésen elhangzottak alapján a jövőben is számíthatnak az újvárosi triatlonosok.    
Fotó:
Bráz György (balra), dr. Fülöp György és az ezüstérmét is megmutató Lehmann Bence a köszöntésen.
(Fotó: Szűcs István)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek