2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. szeptember 6-án történt rendőrségi eseményeiből.
A megye rendőri szervei 2014. szeptember 6-án kilenc személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a rudabányai 39 éves T. Péterrel és a budapesti 25 éves P. Nikolettel szemben. Az eljárás alá vont személyek 2014. szeptember 7-én 1 óra 10 perckor egy rudabányai kulturális rendezvény helyszínén az őket igazoltató rendőröket szidalmazták, obszcén szavakkal illették. A kihívóan közösségellenes, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő személyeket a járőrök előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy nővel tiltott prostitúciós tevékenység, egy asszonnyal garázdaság és egy személlyel tulajdon elleni szabálysértés, az Encsi Rendőrkapitányság két fővel tiltott prostitúciós tevékenység, míg a Mezőkövesdi- és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy-egy férfivel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Encsi- és a Tiszaújvárosi-, míg további két esetben az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek