2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Legyenek tulajdonosok a szurkolók

A Diósgyőr Szurkolók Közössége – Egyesület 2018. november 8-án megtartott nyílt ülésén, ellenszavazat nélkül döntött arról, hogy elfogadja a miskolci önkormányzat két százalékos felajánlását a DFC Kft kisebbségi tulajdonrészéből.
A szurkolói egyesület azt a szándékát is kinyilvánította, hogy a DFC Kft többségi tulajdonosának ugyancsak kettő százalékos tulajdonrészéről szóló felajánlásáról tárgyalásokat kíván kezdeményezni.
Mindezek után, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata indítványozza, hogy a DFC Kft jövő heti  taggyűlésén, szülessen döntés az önkormányzati tulajdonrészről szóló felajánlás szurkolói kézbe történő átengedéséről.
A DVTK NB I-es labdarúgó csapatának teljesítménye miatt az önkormányzat kisebbségi tulajdonosként kezdeményezi, hogy ugyanezen a taggyűlésen a Klub szakmai igazgatója számoljon be a történések okairól.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…