2024. 05. 7. kedd

Gizella
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
Kezdődik a zárófelvonás

Kezdődik a zárófelvonás

Kezdődik a zárófelvonásA hét csapatos női NB I-es futsal bajonkság harmadik köréhez érkeztek a csapatok, így már csak hét mérkőzés van hátra a rájátszásig, ahová csak az első négy csapat jut tovább. Végre a hazai közönség is egy küzdelmesnek ígérkező mérkőzést nézhet meg március 6.-án, szombaton 14.30-kor a miskolci Generali Arénában.

A 15. fordulóban a Miskolci-Szabadidőközpont Vénusz csapata Tolna-Mözs lányaival

csap össze otthon, akiket már régen láttak vendégül a népkerti pályán. A tolnaiak az előző hétvégén otthon szenvedtek vereséget a Vestától, míg a miskolci lányok idegenben egy szoros mérkőzés során megverték a jelenlegi sereghajtót, így a ráhangolás a vénuszosok felé billenti a mérleget.

Viszont a vendégcsapat a harmadik, míg a miskolciak „csak” a negyedikek az NB I-es tabellán, hat ponttal lemaradva. Ebből a szempontból nézve a dunántúliaknak kicsivel nagyobb az esélye, bár a hazaiaknak nagyobb motivációt jelent, hogy bezsebeljék a három pontot. A miskolciak eddig kétszer voltak a tolnai csarnokban. Ebben a szezonban, egyszer 4-2-re nyertek, majd 4-2-re kikaptak. Ez egy megcserélt mérkőzés, mivel a második körben kellett volna a Vénusznak fogadnia őket, és most ismét Dunántúlra kellene menni, de így hozta a sors.

Az eddigi eredmények azt mutatják, hogy a két csapat nem bír egymással, bár most talán a miskolciaknak kedvez a hazai pálya. A játékosokat tekintve nagy harc várható, ugyanis a Tolnánál négy, a hazaiaknál kettő válogatott kerettag van, akik mindent megtesznek, hogy megszerezzék a három pontot és bizonyítsanak, hogy a nemzeti csapatban a helyük.

Ezek a csaták azért is lesznek érdekesek, mert a mérkőzést követő hétfőn összetartó edzésen vesznek részt a válogatottak, így nem mindegy, hogy ki milyen szájízzel utazik a telki edzőközpontba.

Ha ezt a meccset a miskolciak nyerik, előre ugyan nem lépnek a tabellán, de három ponttal csökkentik a lemaradást a harmadik helyezetthez képest. Ez nagy előrelépést jelentene a rájátszás felé, ezért a vénuszos lányok apait-anyait beleadva mindent megtesznek azért, hogy megnyerjék a mérkőzést, nem mellesleg ezzel a közönségnek is kellemes időtöltést kínálnak.

 

Fónagy Fanni (Média-csoport)

www.miskolcivenusz.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Eszter; Csabi a Rally Hungary-n
2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. Íme a nyilatkozatok a gyorsok után…

További cikkek