2022. 08. 18. csütörtök

Ilona
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

Két ezüst a kajak-kenu Eb-ről

Az ifjúságiaknál a K4-500-as csapat tagjaként Posta Réka, míg az U23-as korcsoportban Orosz Adrienn K1-200 méteren érdemelt ki ezüstérmet az olaszországi Auronzóban múlt héten megrendezett korosztályos kajak-kenu Európa-bajnokságon.

A Potoniec Zsófia, Posta Réka párosnak a győzelemre is nagy esélye volt a K2-500 méteres fináléban, ahol végül úgy végeztek a negyedik helyen, hogy egy másodperc volt az első és a negyedik között. A K4-500 méteres fináléban aztán összejött a hőn áhított érem is Posta Rékának. Az MVSC Guba Attila által felkészített sportolója Potoniec Zsófiával, Máró Annával és Csikós Zsókával minimális különbséggel szorult le a dobogó legfelső fokáról, és  végül ezüstérmes lett a csehek mögött.  
Az U23-as lányoknál, K-1 200 méteren a DKSC-Tiszalök lapátosa, Orosz Adrienn volt ott a fináléban, ahol egy szerb kajakos mögött a 2. helyet szerezte meg.

Fotó:
Posta Réka és edzője, Guba Attila.
(Fotó: Magánarchívum)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…

További cikkek