2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Kedvezményes regisztráció a Tisza-tó Bike Fest-re!
Kedvezményes regisztráció a Tisza-tó Bike Fest-re!

Kedvezményes regisztráció a Tisza-tó Bike Fest-re!

Kedvezményes regisztráció a Tisza-tó Bike Fest-re!Több mint 20 féle program, a kerékpározáshoz és a Tisza-tóhoz kötődő lehetőség várja a Tisza-tó Bike Fest -re látogató vendégeket április 24-25-én, Tiszafüreden a Halas téren.

A legkisebbektől a legnagyobbakig megtalálhatják számításukat akár a délutáni Bárányhívogató játékban, a kerékpáros ügyességi versenyeken, vagy az esti Barabás Lőrinc Eklektric koncerten és Táncházas buliban. Egész hétvégén kerékpáros felszerelések, kerékpárok kipróbálására, vásárlására is lehetőség adódik a Velo magazin szervezésében megrendezésre kerülő Bringa Expon.

A Tisza-tó felfedezését kerékpáros és csónakos kombinált túrák, képzett túravezetők biztosítják. Hajóink és csónakjaink várhatóan több mint 1000 km-t fognak megtenni vendégeinkkel a Tisza-tó legszebb ösvényein!

A vállalkozó kedvű csoportok, települések és kerékpáros szakágak, baráti társaságok, klubok között sárkányhajó versenyeket is szervezünk.

Most ingyen regisztrációt kap az első 20 jelentkező, aki letölti és beküldi a Tisza-tó Bike Fest regisztrációs adatlapját. Akik esetleg lemaradnak a leggyorsabbaktól, azok is nagy kedvezményhez jutnak, mivel a 10.000 Ft értékű szolgáltatásokhoz elővételben (az online regisztrációval) 2.900 Ft-ért jutnak hozzá. A szervezők ezen a két napon egy egyhetes nyaralás programlehetőségét kínálják a résztvevőknek a regisztrációért cserébe.

A regisztrációs adatlapért és a további érdekes programokért keresse fel a www.turakozpont.hu honlapot.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…