2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Karbantartás miatt bezár a Kemény Dénes Városi Sportuszoda

Karbantartás miatt bezár a Kemény Dénes Városi Sportuszoda

Ezúton is értesítjük a Kemény Dénes Városi Sportuszoda látogatóit, hogy a létesítmény az éves karbantartási munkák, valamint a jogszabályi előírásokban foglalt kötelező vízcsere miatt 2014. augusztus 9-24. között ZÁRVA tart.
Ebben az időszakban kijavítják, elhárítják azokat a műszaki meghibásodásokat, a rendszeres használatból adódó kopásokat, amelyeket a folyamatos üzemmenet mellett, évközben nem volt lehetőség elvégezni.
A fenti időben az uszodához tartozó területen kialakított Kalandpark utómunkálatai, a dísztavat határoló kerítés befejezése, illetve az uszoda közvetlen közelében zajló MIHŐ távhővezeték lefektetése is tovább folytatódik.

A zárva tartással okozott kellemetlenség miatt az uszodát üzemeltető Miskolci Sportcentrum Kft. vezetése és valamennyi dolgozója a nagyközönség elnézését, megértését és türelmét kéri. Az üzemeltető munkatársai, a munkálatok befejezését követően, 2014. augusztus 25-től ismét szeretettel várják minden kedves korábbi és új látogatójukat!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – III. Rally Hungary Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   A Lángi Attila, Veres Gábor kettős mindig is nagyon sz…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum