2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Légyott helyett rablás

Egy szomolyai férfit rabolt ki egy helyi nő és élettársa.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Sz. András 39 éves és K. Emília 33 éves szomolyai lakosokkal szemben. A nyomozás kiinduló adatai szerint a későbbi gyanúsítottak 2014. augusztus 6-án a délelőtti órákban Szomolya egyik sörözőjében összeismerkedtek, majd együtt italoztak egy helyi 55 éves férfivel. A sértettet hazáig kísérte a páros, majd a duó nő tagja szexuális ajánlatot tett a középkorú férfinek, mire vele lévő élettársa bántalmazta a riválist. Az áldozattól a támadók némi készpénzt raboltak, majd távoztak a lakásból.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók a bejelentéstől számított két órán belül azonosították és elfogták a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

A beismerő vallomást tett asszonnyal szemben szabadlábon hagyása mellett, míg társával őrizetbevétele mellett folytatat eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.

A férfi gyanúsítottról őrizetbevételét követően a nyomozók megállapították, hogy jogerős börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg, ezért kihallgatását követően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek