2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Jótékonysági Mikulás futást szervez az Avalon Park december 6-án

Jótékonysági Mikulás futást szervez az Avalon Park december 6-án

Az Avalon Park és Nomád Sport Alapítvány jótékonysági futást szervez 2015. december 6-án 10 órától, melynek rajtja és célja a park bejáratánál lesz. Az Avalon Parkban 3 héten keresztül találkozhatnak a vendégek az igazi Mikulással, Joulopukkival, aki a szervezőbizottsággal együtt ezúttal egy kis sportolásra és mozgásra invitálja a gyerekeket, felnőtteket egyaránt, ugyanis a 10 órás rajtot ő maga indítja majd.

A jótékonysági futóverseny célja sportolási és versenyzési lehetőség megteremtése az aktív sportolók, diákok és szüleik részére, valamint a futás népszerűsítése. Emellett a nevezésekből befolyt összeget a Nomád Terepfutó Suli támogatására ajánlják fel a szervezők, melyből a suli diákjainak felszerelésére, a versenyekre való utazásukra, a jobb sportolási körülményeik előteremtésére költenek majd. A nevezés gyermekeknek egy tábla csokoládé, felnőtteknek pedig 1000 Ft. Mivel jótékonysági futás, ezért a szervezőség nagyobb összeget is szívesen elfogad.

A nevezés a helyszínen, 9:45-ig lehetséges. A verseny kiindulási és végpontja az Avalon Park bejárata. A verseny távja 2000 méter, a verseny több futamból áll és továbbjutásos rendszerben történik. A 15 perces selejtezők után kezdődnek a középdöntő futamai, majd a végső futamban, a döntőben dől el, ki lesz a futóverseny győztese az egyes kategóriákban. A döntő előtt kerül lebonyolításra a gyerekek versenye 6 kategóriában, 7 éves kortól 18 éves korig, mely egy körből áll és tömegrajttal indul.

A felnőtt versenyben az első 3 helyezett kap díjat külön női és férfi kategóriában. A kategóriák első 3 helyezettje érem, oklevél és kupa mellett az Avalon Park által felajánlott nyereményekkel is gazdagodhat. Az első helyezett vacsorát nyer a Sörkertbe, melyet másodmagával fogyaszthat el 10.000 Ft értékben. A második helyezett egy 8 perces gokart futamot élvezhet a HELL Kart & Event Center pályáján következő látogatása alkalmával, míg a harmadik versenyző Avalon ajándékcsomaggal térhet haza.

Minden kategória első fiú és lány helyezettje HELL Kart-os, illetve Maya design-nal ellátott ajándékot kap. Emellett minden résztvevőt Chocco Garden szaloncukorral, XIXO Íz vízzel és XIXO forró tea kóstolóval várják, hogy az energia utánpótlás is garantált legyen! A futás a rendezvénynek megfelelően és a móka kedvéért Mikulás sapkában történik, melyet minden sportoló megtarthat emlékbe.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek