2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Jótékonysági futást szervez a miskolctapolcai Avalon Park

Jótékonysági futást szervez a miskolctapolcai Avalon Park

A Bükk szívében elhelyezkedő Avalon Park jótékonysági futást szervez szeptember 17-én, melynek bevételéből a Miskolci Gyermekegészségügyi Központot támogatja.

A rendezvény különböző sportprogramokat kínál, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb mozgásformát. Gyerekek és edzettebb felnőttek egyaránt részt vehetnek az eseményen, ami ezáltal egy csodás erdei környezetben eltöltött családi programként is szolgálhat a mozogni vágyóknak.
Napjainkban számos alkalom kínálkozik arra, hogy formában tartsuk magunkat, vagy fejlesszük állóképességünket, kondíciónkat. Az edzőtermi tréningek megannyi lehetőséget nyújtanak a testmozgásra, mégis hiányzik belőlük valami, ami teljessé teszi az edzések szervezetre gyakorolt hatását. A legideálisabb eredményt ugyanis a friss levegőn történő mozgással érhetjük el. Testünk a szabadban töltött idő alatt – legyen az egy erdei túra, vagy egy frissítő futás a fák ölelésében – élettelivé és energikussá válik. Erre a célra kínál tökéletes alkalmat a szeptember 17-én, immáron második alkalommal megrendezésre kerülő II. Avalon – Decathlon jótékonysági félmaraton, melynek rajtvonala és célja a miskolctapolcai Avalon Parkban lesz. A futás szerelmesei három táv közül választhatnak: kisgyermekes családoknak a 2 km-es táv ajánlott, a hobby futók a 8 km hosszú útvonalon, míg az edzettebbek és a terepfutás kedvelői a 22,5 km-es pályán próbálhatják ki magukat. A részvétel jótékony célt is szolgál, hiszen a befolyt összegből az esemény szervezői egy klímaberendezést vásárolnak a a Miskolci Gyermekegészségügyi Központ Égési Osztályának. Abban az esetben, ha a családtagok vagy baráti társaságok inkább a csapatjátékokat részesítik előnyben, nevezési díj nélkül részt vehetnek a rendezvényen, és további sportolási lehetőségek közül válogathatnak. Labdajátékok, zumba, kangoo, trambulin és még sok egyéb izgalmas program várja a park vendégeit. A sportnap és a jelentkezés részleteiről bővebb információt a www.avalonsportnap.com weboldalon találhatnak a kedves érdeklődők.
Tegyünk valami jót magunkért, amivel ráadásul másokon is segíthetünk!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek