2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Jégvirágos eredmények az 5.Santa Claus Műkorcsolya és Jégtánc Kupán

Jégvirágos eredmények az 5.Santa Claus Műkorcsolya és Jégtánc Kupán

A hétvégén Budapesten lezajlott a Magyar Országos Korcsolya Szövetség rendezésében, több mint 18 nemzet képviseletében, több száz műkorcsolyázó részvételével és az ISU (Nemzetközi Korcsolya Szövetség) támogatásával is fémjelzett 5. Santa Claus Műkorcsolya és Jégtánc Kupa.

A verseny a nagy létszám következtében 4 teljes napig tartott, kora reggeli kezdéssel és éjszakákba nyúló befejezésekkel. A Miskolci Jégvirág SE-s műkorcsolya delegáció nagy létszámmal képviseltette magát, vegyes eredményekkel. Elsősorban Osváth Zsuzsikának gratulálhatunk, aki a 30 fős „Basic Novice 2000” kategóriában remek és szemet gyönyörködtető szerepléssel, betonbiztos tudással kápráztatta el a négy ország szakemberiből összeállított bírói testületet és természetesen a szép számú nézőközönséget is. Bemutatója ezüst érmet ért. Persze a többi lány is igyekezett jól szerepelni, de nekik sajnos nem sikerült egyenlőre ilyen jó helyezéseket elhozniuk, – a lányok elmondása alapján sajnos nem volt szerencséjük és kisebb – nagyobb hibákat sikerült összeszedniük. A látottak alapján azonban semmilyen szégyenkezni valójuk sincs, hiszen tizedek és ezredek a különbségek az élvonal és a lányok kapott pontszámai között a különbségek. Várjuk a szép folytatást az OB-n és a Vidék Bajnokságon januárban ! Végül pedig a lányok eredményei :

Osváth Zsuzsanna, Basic Novice 2000 kategória, 2. hely
Havasi Dorka, Advanced Novice kategória, 16. hely
Bátori Júlia, Basic Novice 1998 kategória, 9. hely
Molnár Virág, Basic Novice B kategória, 11. hely
Fülöp Gréta, Cubs 2000 kategória, 9.hely
Gaál Anna, Basic Novice 2000, 8. hely

Az eseményről készült részletes, fényképekkel és pontszámokkal kiegészített beszámolókat a www.mukori.hu és a www.jegviragmiskolc.hu honlapokon olvashatnak.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek