2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

Jégvirág Kupa eredmények

Sikeresen lezajlott a Miskolci Jégvirág Korcsolya Klub által szervezett Jégvirág Kupa a Miskolci Jégcsarnokban pénteken és szombaton.

A nemzetközi műkorcsolya viadalon a hazai korcsolyázók és az utánpótlás versenyzők mellett számos külföldi korcsolyázó is képviseltette magát, hogy a színvonalas versenyen megmérettessék magukat a nemzetközi bírák előtt. Tekintettel arra, hogy a szezon utolsó pontszerző versenye volt a miskolci, ahol a különféle szintű minősítő versenyre történő kvalifikációt még kiharcolhatták a korcsolyázók, így 9 külföldi (ausztrál, brit, dán, észt, francia, kazak, litván, spanyol) szerepelt a több mint félszáz hazai versenyző mellett 9 kategóriában. A külföldi versenyzők valamennyien úgy nyilatkoztak, hogy egy jól szervezett, színvonalas megmérettetés hírét viszik magukkal a kupák mellett és szívesen térnek vissza Miskolcra a 2016-ban megrendezendő Jégvirág Kupára.

Eredmények:
http://www.moksz.hu/images/mukorcsolya/versenyek/2014_15/jegvirag/results/index.htm


Országos Szinkronkorcsolyázó Bajnokság 2015

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség és a Miskolci Jégvirág Korcsolya Klub által lebonyolított versenyen szép számú közönség előtt léptek jégre a sportág nemzetközi szinten is számon tartott magyar válogatottja mellett az utánpótlás csapatai is, akik hat kategóriában versengtek. Szép siker a Jégvirágnak, hogy a Senior és az Advanced Novice kategóriában is bajnoki címet szereztek a miskolci lányok.
Senior korcsoportban a Team Passion, amely egyben a magyar válogatottat is jelenti, a Kanadában megrendezésre kerülő világbajnoksághoz szükséges kvalifikációs pontokat gyűjti, így a jövő héten már Milánóban versenyeznek a Spring Cupon.
A január végi, Salzburgban megrendezett Mozart kupán szerzett ezüstérem után, a miskolci utánpótlás (Miskolci Jégvirág/Frostwork Advance Novice) csapat remekül szerepelt, önbizalomra adhat okot a hazai versenyen elért pontszám, ami a nemzetközi mezőnyben is magasnak számít az adott korosztályban.
A jövő szezonban már a nemzetközi szinkronkorcsolya naptárban is helyet kap a miskolci verseny.

Eredmények részletesen elérhetőek a MOKSZ honlapján:
http://www.moksz.hu/images/mukorcsolya/versenyek/2014_15/jegvirag/Results_szinkron/index.htm

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek