2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Jégkorong-négyesdöntő Dunaújvárosban

Jégkorong-négyesdöntő Dunaújvárosban

Jégkorong-négyesdöntő  Dunaújvárosban Véget ért az alapszakasz – szombaton és vasárnap rendezik meg a MOL Liga döntőjét. Színvonalas meccsek, jó hangulat várható, esélyesek a házigazdák.

Befejeződött a nemzetközi, magyar és román csapatok részvételével megrendezetett jégkorongbajnokság, a MOL Liga alapszakasza, és ezzel véglegessé vált a rájátszásban résztvevő négy csapat neve is. A magyarok közül a házigazda DAB Dockers, az Újpest, illetve a Vasas Bp. Stars korcsolyázik jégre, míg a román oldalt az SC Csíkszereda képviseli.

A sorozat idénre véget ért az ötödik helyen végzett FTC-nek, és nem sikerült a továbbjutás a hatodikként záró Miskolci Jegesmedvéknek sem. Az utolsó, hetedik pozíciót a Brassó foglalja el a tabellán.

A négyesdöntő két napot vesz igénybe – szombaton az elődöntőket rendezik meg (DAB-Vasas, Újpest-Csíkszereda), míg vasárnap a bronzmérkőzést, és a döntőt követően alakul ki a végső sorrend.

Természetesen a vasárnapi díjkiosztót követően sincs leállás, hisz öt csapat részvételével (melyből három érintett a MOL-rájátszásban is) megkezdődik a magyar bajnokság középszakasza is. Ahol a miskolciak is újfent szoríthatnak a Jegesmacikért – a város jégkorongcsapata január 22-én, pénteken, 18:00-tól a Ferencvárost fogadja a Miskolci Jégcsarnokban, míg egy héttel később az Újpest látogat a borsodi megyeszékhelyre.

 

Dicsuk Dániel

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek