2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Japánból közvetítette Talmácsi Gábor és Mezei Dániel a múlthétvégi MotoGP futamokat

Japánból közvetítette Talmácsi Gábor és Mezei Dániel a múlthétvégi MotoGP futamokat

A SpílerTV első több ezer kilométert átívelő közvetítése zajlott le a hétvégén. Itthon a „GP Studio Live” műsorában Balogh Tamás műsorvezető és vendégei Kovács Niki motorversenyző és Tóth Zoltán Totti drag bike versenyző elemezte végig hajnalban az élőközvetítést, amit Japánból a Twin Ring Motegi pályájáról adott élőben a Spíler TV.

Japánban a helyszínről ​bejelentkezésekkel és interjúkkal színesítette a közvetítést a világbajnok Talmácsi Gábor és ​korábban többek közt az ő futamait is közvetítő Mezei Dániel.
A hétvége legkülönlegesebb interjúját a páros Carmelo Ezpeleta-val, a MotoGP szervezési és közvetítési jogait bírtokló Dorna Sport vezérével készítette. De a magyar fiúkat minden csapat és versenyző örömmel fogadta és álltak a motorversenyzőből lett “riporter” kamerája elé.

Talmácsi Gábor élete első pole pozícióját a 2​005-ös Japán nagydíjon szerezte meg, így nagyon várta az utazást. – „Japán egy különleges ország, különleges emberekkel, igazi harcosok. Az első, amit megtettem, hogy felkerestem az Aspar csapatot, akikkel világbajnok lettem. Nagyon jó érzés volt ott lenni, a versenyközegben, igaz már nem versenyzőként, hanem egy teljesen új feladatkörben, de élveztem minden percét a hétvégének!” – számolt be Talma a Japán Nagydíj után.

Természetesen a Spíler TV két kommentátora volt pályabejáráson is, rendhagyó módon reggeli futóedzésként.

Mezei Dániel, aki már szintén járt korábban a felkelő nap országában, az elmúlt hétvégét felejthetetlennek és zseniálisnak nevezete, “ a helyszínen mindig minden más, amikor testközelből érzed a motorokat és személyesen találkozol a pályán a versenyzőkkel a kommentálás stílusa is megváltozik.”

Az biztos, hogy akik ezen a hétvégén követték Spíler TV MotorsportHD projekt keretében a futamközvetítéseket és a vasárnapi st​údióadást, élőben hajnalban és felvételről délután különleges​,​ élményben volt rész​ük​, ami ezen a hétvégén folytatódik. Október 22-én a MotoGP sorozat Ausztráliába utazik, és a verseny a legendás Philip Island-i pályán folytatódik. Ezúttal is élőben követhetik végig a futamokat a rajongók, Talmácsi Gábort és Mezei Dánielt hallgatva, a stúdióban pedig új vendégekkel vár mindenkit és élő facebook háttér bejelentkezésekkel Balogh Tamás műsorvezető.

További információk: sajtoanyag@fasterpromotion.com
Kommunikációs Ügynökség: Faster Promotion
Fotocredit:  Faster Promotion

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek