2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Ismét Fittségi Sportnap

Miskolc Megyei Jogú Város és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviselete immár hatodik alkalommal rendezi meg a Fittségi Sportnapot, a régió legnagyobb fitness-életmód eseményét.

A Generáli Sportarénában 2012. március 25-én 10 órától várják a város és megye lakosságát változatos, színes programokkal. Fiatalok, idősebbek, családok válogathatnak a sokszínű kínálatból.
A sportcsarnok küzdőterén 10 órától egymást követik a mozgásos órák. Többek között együtt aerobikozhatunk Béres Alexandrával, a miskolciak körében nagyon népszerű Kangoo Team csinos lányaival.
Míg a szülők az aerobik órán mozognak, addig a gyerekek az ingyenes játszóházban, gyerek karate órán, a Hangyaboly játékos sportfoglalkozásán vehetnek részt.
A kiállító pavilonokban ingyenes szűrővizsgálatok, életmód tanácsadás, NIVEA bőrápolási tanácsadás, állapotfelmérés, a Miskolci Turisztikai Kft. és a Barlangfürdő által kínált színes programok is várják a rendezvényre kilátogatókat.

Bemutatkoznak a város edzőtermei, az MVSI Miskolc Városi Sportiskola, a Decathlon sportóriás, aki tréfás versenyekre várja az érdeklődőket, értékes nyereményekért.

Első alkalommal lesz látható sárkányhajó a rendezvényen, az Óceán Stúdió csillámtetoválása, hajfonás, nyakmasszázs.

A Fittségi Sportnap a NIVEA TOUR’12 állomása is, így aki előre regisztrál a www.nivea.hu/tour12 honlapon a belépésnél értékes NIVEA csomagot kap.

A családi egészség- és sportnapon mindenki megtalálja az egyéniségéhez illő programot. Mindenki mozoghat, szórakozhat a Miskolc Megyei Jogú Város által támogatott rendezvényen.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek