2022. 11. 27. vasárnap

Virgil
1 EUR 411 HUF
1 GBP 479 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Indul a digitális kalandjáték, a Miskolc Run

Indul a digitális kalandjáték, a Miskolc Run

Próbáld ki október 20. és november 17. között a Miskolc Run-t a Szent István téri LED falon és nyerj egy értékes Xbox Series S konzolt!

 

„Fuss egy Xboxért!” felhívással digitális kalandjátékra invitálja az érdeklődőket Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata. A tesztelést követően idén ősszel ugyanis ismét elérhető lesz az Európában is egyedülállónak számító LED falra fejlesztett Miskolc Run.

 

A különleges városi futás egy nyereményjátékkal egybekötve startol a mai napon és egészen november 17-ig tart. A négy hetes játékidőszak végén a nyertes egy értékes Xbox Series S konzollal gazdagodik a fejlesztő, az MGL Creative Kft. felajánlásának köszönhetően.

 

Amennyiben szeretnék magukat megmérettetni a versenyen, e-mail címük segítségével regisztráljanak a run.miskolc.hu felületén és fogadák el az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót. A játékban a 16. életévüket be nem töltött fiatalok csak szülői jóváhagyás esetén vehetnek részt, ennek részletei és menete a weboldalon megtalálható.

 

Miután telefon vagy egyéb digitális eszköz segítségével csatlakoztak a LED fal WiFi-jére (MISKOLC_RUN), nincs más teendő, mint bejelentkezni a játékba, választani egy tetszőleges karaktert és indulhat is a városi hajsza az érmék gyűjtésére.

 

A Miskolc Run-nal a Szent István téri Virágóránál található LED falon, hétfőtől vasárnapig 14 és 16 óra között lehet játszani. A három legtöbb érmét szerző játékos közül a nyertes egy 3 fordulós helyszíni döntő keretében kerül kiválasztásra.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Adventi Matiné
A Művészetek Háza Béke Art Moziterme Adventi Matiné programja keretében idén is minden adventi hétvégén animációs és családi filmekkel várja az érdekl…