2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Ide nekem tesztverseny!

DYNAMIC RALLY TEAM – STEFANI Baranya Kupa 2014
Lángi Attila – Veres Gábor, BMW Z4 M Coupe

Habár a Kassa Rallye-ig még szűk egy hónap visszavan, Lángi Attila és Veres Gábor addig sem tétlenkedik. A Dynamic Rally Team BMW Z4-es alakulata az augusztus 8-10-ei, STEFANI Baranya Kupa 2014 rendezvényen áll majd rajthoz annak érdekében, hogy maximálisan felkészüljön a következő ORB-s futamra. A technika összeállt, így nem csak a jó hangulatra, de egy szép eredményre is esélyesek.

Lángi Attila: A Baranya Kupa arról híres, hogy minden megvan ott, ami egy jó versenyhez kell: kitűnő szervezés, jó fej nézők, világklasszis pályák. Már csak az kell, hogy a BMW Z4 is jó fej legyen velünk, és tökéletesen, hiba nélkül szolgáljon ki minket a soron következő futamon. A múlt hétvégén tettünk is egy lépést ennek érdekében: a Hungaroringen teszteltük a futómű különböző beállításait. Úgy érzem, abszolút sikeres volt ez a tréning, hiszen mindenféle körülmény között megtapasztalhattuk, hogyan is viselkedik a BMW, valamint körről körre gyorsulni is tudtunk.
A mecseki pályákon eddig háromszor autóztam, s csak pozitív emlékeim vannak róluk. Az itteni versenyek olyanok, ahova mindig szívesen megyek. Örülnék neki, ha így negyedik nekifutásra már derengene is néhány dolog arról, milyen szakaszok váltogatják egymást, hol kell jobban figyelni, esetleg erősebben rátaposni a gázpedálra, stb. Izgatottan várom a hétvégi derbit, habár Rafi barátom nem lesz ott, hogy csatázhassunk ellene. A rallye2 mezőnyében azonban rengeteg nagyon ügyes pilóta van – például Gyarmati Ariel, Horváth Balázs vagy Tóth Attila –, velük szemben kíváncsi vagyok, mire leszünk képesek.
Bizakodva vágok neki ennek a megmérettetésnek, hiszen mostanra tényleg minden összeállt a versenygépben, nem az utolsó pillanatban kell majd kapkodnunk. Habár számunkra a Baranya Kupa valójában egy tesztverseny lesz, a leintés után azért örülnék, ha a kétkeresek között az élmezőnyben lehetnénk. A technika képes rá, s most már realitást is látok ennek eléréséhez.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …