2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

A megye rendőri szervei 2014. augusztus 5-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság B. Róbert 41 éves és Sz. Ádám 27 éves ózdi lakosokkal szemben. Az eljárás alá vont személyek 2014. augusztus 5-én 5 óra 50 perckor Hangony, Rákóczi utcán hangosan kiabáltak és a kiérkező rendőrök többszöri felszólítására sem hagyták abba kihívóan közösségellenes, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő viselkedésüket. A jogsértőket a rendőrök a helyszínen elfogták, majd szabálysértési őrizetbe vették.  

További egy garázda személlyel szemben hoztak az ózdi egyenruhások személyi szabadságot korlátozó határozatot, aki a helyi buszpályaudvaron az ott tartózkodókat inzultálta.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A megye rendőrei az elmúlt 24 órában két elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Alosztályának munkatársai 2014. augusztus 5-én 14 óra 15 perckor Miskolctapolca, Barabits sétányon intézkedés alá vonták R. Attila Zoltán 58 éves miskolci lakost, aki ellen a Miskolci Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki, mert a jogerős bírói határozatban részére kiszabott 240 óra közérdekű munka teljesítését nem végezte el.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2014. augusztus 5-én 18 órakor Tiszaújváros, Bethlen Gábor utcán igazoltatták B. Zoltán 43 éves hejőpapi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A körözés hatálya alatt álló, elfogott személyeket a rendőrök őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást két esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek