2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Hatból négy TVK-s válogatott

Négy tiszaújvárosi színeket képviselő sportoló húzhatta magára a címeres mezt múlt hétvégén, a spanyolországi Banyoles városában megrendezett ifjúsági Európa-bajnokságon.
A szuper-sprint (250 m úszás, 6,6 km kerékpározás, 1,6 km futás) távon megrendezett váltó versenyszámban a teljes magyar leány  válogatottat adó TVK-Mali TK fiataljai közül Putnóczki Dorka a második helyen indította útjára Mátyus Lilit, aki nyolcadikként adta át a stafétát Jakab Ilkának. A sorrend a célig már nem változott, így hazánk a nyolcadik helyen zárt.
A fiúknál Soós Gergő (Uniqa Team Újbuda SC) dobogó közelben kezdett, majd Karai Botondon (Mogyi SE) volt a sor, aki némiképp visszacsúszva, a 10. pozícióban váltotta le Lehmann Csongort (TVK-Mali TK). A tiszaújvárosi versenyzőnek  így nem volt könnyű dolga, de két helyet sikerült előrelépnie, így a fiúk is nyolcadikként fejezték be a kontinens viadalt.
Emlékeztetőül, a 2016-os ifjúsági Európa-bajnokságnak, ahol a sportág történetében először – a váltó mellett – egyéni versenyt is rendeznek, Tiszaújváros ad otthont.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum