2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Gyere időben

Szombaton délután fél hatkor kezdődik a DVTK – FTC OTP Bank Liga-mérkőzés. Ezúttal is arra kérjük szurkolóinkat, hogy időben érkezzenek, ha nem akarnak lemaradni a kezdésről. És még ajándékot is adunk.

Másfél órával a kezdés előtt, 16 órakor nyitnak a Diósgyőri Stadion kapui. Érdemes már ekkor elfoglalni a helyet a lelátón, mert az első órában klubunk és mezszponzorunk közös ajándékaként egy tikettért két korsó Borsodi sört szolgálnak ki a csaposok a stadion területén. (Ezúton is felhívjuk szurkolóink figyelmét a felelős alkolholfogyasztásra.)

Az akció 17 óráig tart, hogy legyen idő elfogyasztani a kezdésig az italt, 17:10-től a Borsodi kampányzáró meglepetése várja a szurkolókat. Ezt követően pedig kezdetét veheti a mindent elsöprő szurkolás.

dvtk.eu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…
BORSOD RACE MEDIA KFT. – 2. ZEG Rally Show 2022 Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M Hosszabb kihagyás után a hétvégén újra rajthoz áll Lángi …

További cikkek