2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Gps-el ,,követik” a legjobbakat

Gps-el ,,követik” a legjobbakat

Gps-el ,,követik” a legjobbakatA XIX. Tisza Triatlont május 15-16-án rendezi meg a TVK-Mali TK. A klubcsapat országos bajnokságot, a Triatlon Tour 2. fordulóját, egyben gyermek, serdülő és sprint ranglista versenyt, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei triatlon diákolimpiai döntőt is magába foglaló sorozat központja ezúttal is a tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő lesz. A szombaton 14 órakor kezdődő klubcsapat ob-ra 73 csapat adta le jelentkezését, míg a vasárnapi egyéni versenyre az előnevezők száma nem kevesebb, mint 544!

Márkus Gergely versenyigazgatótól, a Nemzetközi Triatlon Szövetség (ITU) sportigazgatójától megtudtuk, hogy a klubcsapat ob-ra a WebEye Kft. jóvoltából kapnak négy darab gps készüléket, mely hazai triatlon versenyen most fog debütálni.

–   A céggel közösen úgy döntöttünk, hogy a kerékpárra szerelhető speciális jeladót a legesélyesebb felnőtt férfi csapatok, az Uniqa-Újbuda TC, a DSC-DSI, a Mogyi SE és a TVK-Mali TK,  egy-egy tagja kapja meg. – mondta Márkus Gergely. –  A készüléknek köszönhetően a  bringázás során a szpíker és a nézők egy lcd kivetítőn keresztül folyamatosan nyomon tudják követni az  esélyesek egymáshoz viszonyított pozícióját, adott sebességét, átlag sebességét, ami ugye nagyban befolyásolhatja a  verseny végkimenetelét. Ezzel az újdonsággal  is igyekszünk tovább növelni versenyünk látványosságát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek