2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Futva és kerékpározva Miskolcon, a Bükkben

Futva és kerékpározva Miskolcon, a Bükkben

A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű nemzetközi terepfutó viadalra június 7-én, szombaton Miskolcra várják a sportbarátokat. Másnap, azonos helyszínen a 3. Kondenzgyík Maraton hegyikerékpáros országos rangsoroló versenyt rendezik meg.

 A Majális-parkban, a Királyasztal környékén kialakított erdei stadionból a  10, 5 km-es, 300 méteres szintemelkedéssel nehezített körpályán teljesíthetik a választott távot a futók. A pálya talaja 95 százalékban dózer-, illetve erdei út. A házigazda Marathon Club SE tagjai maraton (42,3 km, egyéni és 4 tagú váltó), félmaraton (21 km), kismaraton (10,5 km), illetve újdonságként minimaraton (3,5 km) versenyszámokat írtak ki. Ez utóbbi távot futva és túrázva is teljesíteni lehet, így a család minden tagja találhat magának sportos elfoglaltságot ezen a csodálatos természeti környezetben eltöltött napon.
Május 17-ig kedvezményes a nevezés
Fontos információ, hogy a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának kiemelt támogatását maga mögött tudó eseményre, melynek fővédnöke dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere, az elektronikus előnevezés már javában zajlik a www.hegyimaraton.hu honlapon! Pénztárcakímélő, ezáltal szintén lényeges információ, hogy a helyszíninél lényegesen kedvezőbb feltételek mellett május 17-ig van lehetőség a jelentkezésre. 
A további részletek a www.hegyimaraton.hu honlapon.
MTB-sek, nyeregbe!
A 3. Maratoni Hétvége második napján, június 8-án, vasárnap – azonos helyszínen –  a 3. Kondenzgyík Maraton hegyikerékpáros országos rangsoroló versenyre kerül sor, melyről a www.miskolcmaraton.hu honlapon lehet informálódni. A 28 km-es körpályán három egyéni és egy váltó számot írt ki a rendező Freeriderz SC. A szervezők ezúttal is gondolnak a gyermekekre, akik számára a versenyközpontban külön futamokat is kínálnak.
Rajtszámmal, mérsékelt áron

Újabb örömhír azok számára, akik a június 7-8-i, miskolci 3. Maratoni Hétvége sporteseményein szeretnének részt venni: a versenyek indulói a borsodi megyeszékhely két méltán népszerű létesítményét is jelentős kedvezményekkel látogathatják a fenti két napon. Az együttműködés értelmében a Miskolci Városgazda Kft. által üzemeltetett Miskolci Állatkert és Kultúrparkba (www.miskolczoo.hu), mely a Királyasztalnál kijelölt versenyközponttól mindössze 300 méterre található, egységesen – a jelentős kedvezményt biztosító – 450 forintért lehet belépőt váltani.
A Miskolci Turisztikai Kft. üzemeltetése alá tartozó Miskolctapolcai Barlangfürdőbe (www.barlangfurdo.hu) 300 db, 30 százalékos kedvezményt kínáló fürdőjegy áll a 3. Maratoni Hétvége résztvevőinek rendelkezésére. 
Lényeges információ, hogy a kedvezményes belépőjegyeket mindkét intézményben, mindkét napon a sportversenyek rajtszámainak felmutatása ellenében lehet megvásárolni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Ritmus ASE támogatott párosának, a Kiss Ferenc-ifj. Kiss Ferenc párosnak az idei Mitropa győzelmeit jelentik a címben szereplő számok, ugyanis a Vel…
BORSOD RACE MEDIA KFT. – Vértes Rallye 2021, 2021. augusztus 27-29. Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   Lángi Attila és Veres Gábor ki…
A hétvégén rendezték az FIA CEZ Zone Trophy zárófordulóját Csehországban Brno-ban. Itt ismét a Gender Racing Team F3-as Dallarajával állt rajthoz a…

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum