2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Forró, eredményes hétvége

SOLID Racing Team – Int. M6 LOG Baranya Kupa – 2017.08.04-06.
Merencsics Árpád – Halász- Szabó Anetta, Suzuki Swift GTi

Egy nagyon kemény versenyen vagyunk túl. Egész héten és hétvégén nagyon meleg volt, főleg a verseny napjain, beöltözve nehezen bírtuk a meleget.
A Mitropa Kupa értékelésében neveztünk a Suzukival, mivel az idei évben ezt a sorozatot szemeltük ki csapatunkkal. Nagyon vártam a versenyt, hiszen külföldön sem voltak rosszak a rész eredményeink. Most kiderült, hogy nem csak a hazai pálya „előnyét” élveztük, hiszen a Mitropa Kupa Historic kategóriájának második helyét szereztük meg a hétvégén.
Az autó nagyon jól vizsgázott ismét, hiszen alig volt dolgunk vele. Sajnos viszont vannak olyan dolgok, amire úgy gondolom, hogy nem lett volna szükség. Voltak feleslegesen hosszú gyűjtők, illetve a szervízparkok költöztetése sem olyan jó dolog. Ez csak egy személyes vélemény, összességében egy nagyon jó versenyen vehettünk részt, mert változatos programmal rendelkezett.
A gyorsaságik nagyon tetszettek, bár volt olyan ami a Suzukinak annyira nem tetszett, ettől függetlenül jó volt például újra versenyezni Kisvaszaron, és a kibővített zobáki pálya se volt olyan rossz, bár így hogy csak egyszer ment rajta végig a mezőny annyira nem volt mérvadó.
Hozzá tartozik még a hétvége történései közé, hogy a csapat szinte összes autójával történt valami amelyik nem versenyzett. A pályabejárós autónkon, ami a másnapi futó szerviz autó lett volna elrobbant a kormányszervó szivattyúja, ami miatt nem tudtuk használni, ezen felül a verseny végén kiderült, hogy a nagy szerviz autónkon elment a töltés, így hazafelé nem volt egyszerű menni az autóval, mert ha lemerül az akku akkor megáll az autó. Egyszóval azért volt okunk izgulni, de nem a verseny miatt.
Összességében úgy gondolom, hogy jó versenyen vagyunk túl, sok pontot szereztünk a Mitropa Kupa Historic csoportjában, és végre egy kis kilométer ment a kezünkbe. Szeretném megköszönni a szerviz csapatunknak, hogy mindent megtettek azért, hogy az autóval ne legyen gond, és szeretném megköszönni a partnereinknek a belénk fektetett bizalmát, hogy ilyen szép eredményt érjünk el.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek